hivataloskoz.jpg

Maszk, másfél méter és három szék távolság

2020. nov. 04.  -  NB I.
Csak így lehet látogatni és a helyszínen megtekinteni a mérkőzéseket!
Csak így lehet látogatni és a helyszínen megtekinteni a mérkőzéseket!
maszkhasznlat_banner_zold.jpg
 
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy 2020. november 4-től az országban egyre fokozódó koronavírus-járvány kapcsán Magyarország Kormánya újabb szigorító intézkedéseket vezetett be a vírus terjedésének visszaszorítása érdekében. A rendezvényeken, ideértve a sportrendezvényeket is (NBI-től egészen az utánpótlás-mérkőzésekig) a helyszínre kilátogatóknak másfél méteres távolságot kell tartaniuk egymástól, a lelátókon csak minden harmadik széken foglalhatnak helyet, továbbá az egész stadion területén, a teljes mérkőzés ideje alatt, orrot és szájat egyszerre eltakarva kötelező a szájmaszk viselése!

A szabályok betartását a Rendőrség ellenőrzi, megszegését szankcionálja!
 
Azt a személyt, aki a helyes maszkviselést vagy a távolságtartást a stadion területén, illetve a nézőtéren külön felszólításra sem tartja be, a szervező köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy el is hagyja a helyszínt. A Rendőrség a jogszabályi kötelezettségének eleget téve a védelmi intézkedések megszegése kapcsán pedig szabálysértési eljártást kezdeményezhet az illetővel szemben.
 
A helyzet tehát - mint az jól látszik - igen komoly, így nyomatékosan felhívjuk minden szurkolónk figyelmét, csak maszkot viselve érkezzen létesítményünkbe, azt a teljes ott tartózkodás során szabályszerűn hordja, és tartsa a távolságot a többi szurkolótól, ismerőseitől, barátaitól, családtagjaitól.

A vírus megfékezése közös érdekünk, továbbá, ebben a nehéz és egyidejűleg furcsa időszakban, örüljünk annak, hogy egyelőre még látogathatóak a stadionok, és szurkolóink a helyszínről tekinthetik meg csapatunk jelenlegi kiváló formáját. Nagyon fontos tehát, hogy a kormányrendelet összes pontjának maximálisan eleget tegyünk, ellenkező esetben teljes bezárásra is sor kerülhet.
 
Vészeljük át közösen ezt a nehéz időszakot, szóljunk egymásnak, ha azt látjuk, hogy valaki szabályt szeg, valamint mutassuk meg ország-világnak, a paksi stadionban mindenki rendkövetően támogatja szeretett csapatát, városunkban mindenki megtesz mindent, hogy a vírus terjedése visszaszoruljon!   
 
Egymástól három széknyire vagy másfél méterre, maszkban is: Hajrá, Paks! A magyar csapat!
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 29 65
2 Fehérvár FC 29 50
3 PAKSI FC 29 50
4 Puskás Akadémia FC 29 46
5 MTK Budapest 29 43
6 DVSC 29 42
7 DVTK 29 40
8 Kecskeméti TE 29 37
9 ZTE FC 29 36
10 Újpest FC 29 34
11 Kisvárda Master Good 29 25
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 29 20
29. forduló erdeményei
  -   2:1
  -   1:1
  -   1:2
  -   5:0
  -   0:0
  -   5:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök