tamoli8.jpg

Tamás Olivér: most jöhetnek a plusz dolgok

2021. febr. 15.  -  NB I.
A télen érkezett védő élvezi a bizalmat és a játékot, valamint gyorsan be is illeszkedett.
A télen érkezett védő élvezi a bizalmat és a játékot, valamint gyorsan be is illeszkedett.
banner_magy1.jpg

Január 28-án érkeztél, azóta négy bajnokink volt, és mind a négyszer kezdő voltál, sőt, végig is játszottad ezeket a mérkőzésteket. Hogy láttad belülről ezeket az összecsapásokat?
 
Számomra, úgy vélem, jól alakultak ezek a találkozók, persze a mutatott játékomon lehetne még mit csiszolni, de hála Istennek folyamatosan jönnek majd a meccsek, így egyre jobb és jobb teljesítményt nyújthatok, remélem! Eddig a tempót kellett elsősorban felvennem, ami szerintem már megvan, így a jövőben jöhetnek a plusz dolgok is.

Melyik mérkőzést emelnéd ki a négyből?
 
Az összeset nagyon élveztem, de, ha mindenképpen kell egyet mondanom, akkor a Budafok ellenit említeném. A csapatnak is akkor ment legjobban a játék, ezt pedig a végeredmény is szépen tükrözni.

Csapat szempontjából Te milyennek látod az évkezdetet?
 
Szerintem ennél még jobban is tudunk teljesíteni, bár nem gondolom, hogy lenne okunk elégedetlenkedni az eredmények alakulása miatt. Talán egy kicsit bosszantó, hogy Felcsúton 2-0-ról visszajöttünk, és nem tudtuk megtartani legalább az egy pontot, de menni kell tovább. Bízom benne, hogy a folytatásban még jobbak tudunk majd lenni.
 
tamoli5.jpg

Villámgyorsan abszolvált 360 játékpercet követően hogy látod a tavaszod?
 
Szeretnék minél több lehetőséget kapni, és szeretnék a jövőben is minél többször kezdőként a pályára lépni. A játékperceimmel pedig úgy szeretnék éni, hogy a csapat is profitáljon belőle, tehát legyünk igazán előkelő helyen a tabellán.

Hogy ment a beilleszkedés?
 
Szerintem az igazán zökkenőmentesen! Hála Istennek egy kiváló közegbe, öltözőbe érkeztem, szóval semmi gondom nem volt. A fiatalokkal, Szabó Bálinttal, Szendrei Ákossal, Vas Gáborral és Debreceni Ákossal hamar megtaláltuk a közös hangot, de természetesen a csapat minden tagjával a lehető legjobban kijövök. A meccsek közben mindenki maximálisan segített és segít, igazán nagyszerű ilyen közegben futballozni.

Milyen Paks?
 
Nagyon tetszik. Egy igazi nyugodt, rendezett város, amit csak szeretni lehet. Számomra tényleg egy klassz kis hely!

E hétvége után indul a bajnokság utolsó harmada, milyen zárásban bízol?
 
Jó lenne a hétvégén egy újabb győzelmet behúzni idehaza, hogy harminc fölötti pontszámmal kezdjük a harmadik kört. Én teljesen pozitív vagyok, és remélem, a szezon végén inkább tartozunk majd az élmezőnyhöz, mint a sűrű középhez. A bajnokságon túl viszont ne feledjük a kupát sem, ott is egy előkelő helyben gondolkozom.
 
tamoli9.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 29 65
2 Fehérvár FC 29 50
3 PAKSI FC 29 50
4 Puskás Akadémia FC 29 46
5 MTK Budapest 29 43
6 DVSC 29 42
7 DVTK 29 40
8 Kecskeméti TE 29 37
9 ZTE FC 29 36
10 Újpest FC 29 34
11 Kisvárda Master Good 29 25
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 29 20
29. forduló erdeményei
  -   2:1
  -   1:1
  -   1:2
  -   5:0
  -   0:0
  -   5:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök