jatekert21a.jpg

Játékosaink is értékelték a szezont

2021. máj. 21.  -  NB I.
Hegedüs, Lorentz, Szabó, Nagy, Ádám és Sajbán meglátásai a 2020/21-es évadról.
Hegedüs, Lorentz, Szabó, Nagy, Ádám és Sajbán meglátásai a 2020/21-es évadról.
banner_magy1.jpg
 
Hegedüs Lajos: Mondhatom, jól sikerült a szezonunk, az edzőváltás után kiegyenesedett a csapat, és összeállt az a játék, amit igazán szerettünk volna játszani. Ha tehát onnan nézzük, pozitívak lehetünk, a negyedik hely kivívása pedig csodálatos eredmény.  Saját szempontból elég hullámzóra sikeredett ez a szezon, az okát még keresem, de sajnos így alakult. Többet vártam magamtól, de úgy érzem, azért tudtam hozzátenni a csapat sikeres szerepléséhez, persze én is látom, lehetett volna még jobb is a teljesítményem.
 
Szabó János: Csapatunk véleményem szerint az előzetes várakozáson felül szerepelt, főleg az előző szezonhoz képest. Elégedettek lehetünk tehát ezzel a negyedik hellyel. Ha valaki az évad elején papíron hozta volna ezt a pozíciót, szerintem mindenki aláírta volna. Egyénileg ingadozónak éreztem magam, aminél a következő kiírásban mindenképpen jobbat szeretnék majd nyújtani, hisz’ az ember mindig többet akar.
 
szabo24a.jpg 

Lorentz Márton: Úgy gondolom, ez a megszerzett negyedik hely egy előkelő helyezés számunkra, hiszen a csapat történelmének a második legjobb bajnoki eredménye. Sajnos a szezon nem indult jól, de aztán a végével már mindenki elégedett lehet. Persze jó lett volna kijutni az európai porondra, de végül az nem a saját kezünkben volt. A játékunk szempontjából több helyről kapjuk azt a visszajelzést, hogy az NBI egyik legélvezhetőbb futballját játsszuk, ami nagy dicsőség. Elég sok csapat játékát sikerült megnehezítenünk, aminek következtében ellenfeleink elkezdtek tartani tőlünk. Célunk ezt továbbvinni a következő évadra. Ami engem illet, én is nehezebben indultam, aztán volt egy időszak, mikor játszottam, majd nem, aztán megint. Ebben volt egy koronavírusos időszak is. Összességében az őszi idényem nem mondanám jónak, viszont tavasszal a sok lehetőségnek köszönhetően úgy érzem, belelendültem. Jól érzem magam, jó közösségben vagyok, fekszik a játékstílus is, az évad végi formám pedig átmenteném a következő szezonra.

Nagy Richárd: Szerintem is egy jó szezon van mögöttünk, mikor is nagyon egybeérett a csapat, amit a tabella is kiválóan mutat. Az viszont még jobb lenne, ha ezt az évadot a következő kiírásban is meg tudnánk ismételni. Perszonálisan nem mondanám rossznak ezt a szezont. Úgy érzem, mindig hozzá tudtam tenni a csapat játékához, persze lehetett volna jobb is, mivel az ember mindig többre vágyik, de így sem volt rossz. Támadóként ez a támadó stílusunk, amit Bognár György érkezésével felvettünk, nekem is ül, így nagy kedvvel játszottam. 
 
nagybudelen2.jpg

Ádám Martin: Abszolút rendben volt ez az idény. Mikor megérkezett az új szakmai stáb, a bentmaradás volt a cél, amit elég hamar sikerült abszolválnunk. Még ha matematikailag nem is, de mutatott teljesítményünk alapján már korán sejteni lehetett, inkább felfelé kacsintgatunk, mintsem lefelé. Hála Istennek így is lett, örülök a negyedik helynek, jó lett volna azonban nemzetközi porondon is megmutatni az új filozófiánkat, ami sajnos nem jött össze, ezért kicsit bánkódunk, de majd legközelebb, csalódottak azért semmiképpen sem vagyunk. Saját szempontból lehetettem volna egy hangyányit jobb is, de lehetőségeim alkalmával próbáltam mindig a legjobbamat nyújtani. Nyolc gólom lett, ami nem rossz, de azért szerettem volna elérni a tizet. Nagy hiányérzet nincs bennem, remélem, jövőre meglesz a kétszámjegyű mutató. 

Sajbán Máté: Jó szezonunk volt, ezt mutatja az is, hogy a klub második legeredményesebb NBI-es kiírását zárta, valamint ott van mellette a hetvenhat gól is, ami a csapat erejét és filozófiáját is mutatja. Játékunk, melynek a sikereinket köszönhetjük, a szezon közben változott, az évad végére pedig realitássá vált a negyedik hely. Egyénileg voltam kezdő, majd csere, végül megint kezdő. A szezon végére egyre több játéklehetőséget kaptam, ami biztos hatással volt a teljesítményemre is. Összességében ugyan kevesebb gólt rúgtam, mint tavaly, de sokkal többet voltam a pályán, úgyhogy szerintem ez így most kiegyenlítette egymást. Jövőre mindkettőt egy kicsit tovább kell javítanom.
 
 sajbkezdo4.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 32 71
2 PAKSI FC 32 55
3 Fehérvár FC 32 53
4 Puskás Akadémia FC 32 52
5 DVSC 32 48
6 DVTK 32 44
7 ZTE FC 32 43
8 MTK Budapest 32 43
9 Kecskeméti TE 32 42
10 Újpest FC 32 37
11 Kisvárda Master Good 32 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 32 20
32. forduló erdeményei
  -   4:3
  -   1:0
  -   1:1
  -   1:3
  -   2:0
  -   0:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök