hon21feb2.jpg

Heti program

2021. aug. 16.  -  NB I.
Kispestre látogatunk.
Kispestre látogatunk.
banner_magy1.jpg
 
A múlt hétvégén, az OTP Bank Liga harmadik fordulójában a DVSC-t fogadtuk otthonunkban, és ahogy arra számítani lehetett, nem volt könnyű dolgunk a piros-fehérekkel szemben. Negyven perc elteltével, két vendég kontra támadást követően kétgólos hátrányba kerültünk, de fontos volt, hogy még a szünetig szépíteni tudtunk az álláson, miután Ádám Martin sikeresen értékesített egy jogosan megítélt büntetőt. A második játékrészből épphogy öt perc telt el, és egy remek akció után gólkirályunk, Hahn János egalizált. Egy óra után kedvező szabadrúgáshoz jutottunk, amit Bognár István döbbenetes rúgótechnikával vágott a kapuba, mellyel már nálunk volt az előny. Sajnos a remek fordítást nem sikerült megtartani a mérkőzés végéig, tíz perccel később egyenlíteni tudott a Debrecen, mi pedig lehetőségeink ellenére nem tudtuk megszerezni a negyedik vagy ötödig találatunk, így maradt a pontosztozkodás. Gólszerőzink mellett többen is jó és harcos teljesítménnyel rukkoltak elő. Szendrei Ákos például kezdőként többször is bevehette volna a vendég kaput, mindig csak nüanszokon múlt. 
 
„Sajnos azt kell mondjuk, az előző, PAFC elleni mérkőzésünk alkalmával sokkal jobban játszottunk, mint tettük azt most, idehaza. Akadozott a játék, és ahogy Gyuri bá’ fogalmazott, ezúttal nem voltak jók az egyéni megoldások. Nem jöttek tehát össze a helyzetek, én is kettőt is kihagytam. A második félidőben már jobban játszottunk, és még fordítani is sikerült, ennek ellenére azonban igazságos döntetlen született, hisz’ jól kontrázott a Debrecen” - így Szendrei a múlt hétvégéről. 
 
Előre tekintve azonban már azt láthatjuk, hogy a negyedik kanyarban a Honvéd gárdájánál vendégeskedünk. Következő ellenfelünk új arénájában fogad bennünket, ezen felül azonban egészen biztosan pontéhesen is, hiszen eddig mindösszesen egy pontot sikerült gyűjteniük. 
 
„A Kispest erős, fizikálisan rendkívül masszív csapat. Mindenképpen fel lesznek tüzelve, mivel egészen biztosan növelnék pontjaik számát. Ennek ellenére mi természetesen hazahoznánk a három egységet Budapestről. Egész héten már csak a Honvédra fókuszálunk, és az örök igazságra is szükségünk lesz, miszerint a kidolgozott lehetőségeinket gólokkal kell befejeznünk majd. A találatokból pedig minél több fog kelleni, és akkor a siker is garantált” - fogalmazott fiatal, tehetséges csatárunk előzetesen a piros-feketék elleni párharcunkról.     
 
OTP Bank Liga, 4. forduló 
2021. augusztus 21, 20:30 
Budapest Honvéd FC - PAKSI FC 
Budapest, Bozsik Aréna   
 
NBIII-as alakulatunk is a negyedik fordulójára készül, azon belül pedig a második hazai találkozójára. Kindl István csapata ezúttal a Vácot fogadja majd idehaza vasárnap délelőtt. A Vác eddig nyeretlen a harmadosztályban, ellenben második számú csapatunk már hat ponttal a zsákjában várja a piros-kék alakulatot.     
 
NBIII. Közép csoport, 4. forduló 
2021. augusztus 22., 11:00 
PAKSI FC II - Vác FC 
Paks, PAKSI FC Stadion
 
Hajrá, Paks!
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 31 71
2 PAKSI FC 31 54
3 Fehérvár FC 31 53
4 Puskás Akadémia FC 31 49
5 DVSC 31 45
6 MTK Budapest 31 43
7 ZTE FC 31 42
8 DVTK 31 41
9 Kecskeméti TE 31 39
10 Újpest FC 31 37
11 Kisvárda Master Good 31 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 31 20
31. forduló erdeményei
  -   0:0
  -   5:1
  -   1:2
  -   4:2
  -   7:0
  -   4:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök