tamolivint1.jpg

Tamás Olivér: Nem volt kérdés, hol képzelem el a jövőm

2021. aug. 29.  -  NB I.
A fiatal, U-válogatott hátvéd hatalmas ambíciókkal, továbbá felettébb nagy célokkal tért vissza klubunkhoz a nyári szünet elteltével.
A fiatal, U-válogatott hátvéd hatalmas ambíciókkal, továbbá felettébb nagy célokkal tért vissza klubunkhoz a nyári szünet elteltével.
banner_magy2.jpg

Két hete zárult le az „ügyed”, és nagy örömünkre újra Pakson köszönthettünk. Hogy vagy? 
 
Köszönöm, jól vagyok, minden rendben - kezdte boldogan és lendületesen beszélgetésünket a MOL Fehérvártól klubunkhoz fél év kölcsönszerződés után immáron teljes kontraktussal visszatérő tehetséges védőnk. Az elmúlt időszak után minden úgy alakult, ahogy azt szerettem volna, pontosabban nem teljes az örömöm… Jó lett volna győzelemmel visszatérni. Sajnos ez a Honvéd-pályán nem jött össze...

Lett volna más lehetőséged is, vagy Te csak bennünk gondolkoztál? 
 
Ahogy azt többször is nyilatkoztam, én már rögtön a tavalyi szezon után szerettem volna Pakson maradni, sajnos ez nem így alakult… Az elmúlt kölcsön félévben roppant jól éreztem magam a klubnál, csak pozitívumok értek, így nagyon hajtott a vágy, hogy visszatérjek. Bognár Györggyel is dolgoztam már korábban, vele is szerettem a közös munkát, tehát minden felettébb meggyőző volt számomra. Az öltözői összhangra és hangulatra pedig nem találok szavakat, zseniális, jobb nem is lehetne. Nem volt kérdés, hol képzelem el a jövőm. 

Érkezésedkor úgy fogalmaztál, kell még pár hét, hogy visszanyerd az erőd, hiszen nem a legjobb felkészülési időszakodon voltál túl. Ennek ellenére vezetőedzőnk, Bognár György kapásból, öt nap múlva már a kezdőbe is nevezett a Kispest ellen. Ekkora az összhang köztetek? 
 
Igen, sokat dolgoztunk már korábban is együtt, tehát mindennel tisztában volt és van velem kapcsolatosan is. Tudja, a meccshiányos felkészülési időszakom miatt nem vagyok még a legjobb állapotomban, de mint a Honvéd elleni mérkőzésünk előtt is nyilatkozta, mikor kezdjem el visszanyerni a formám, ha nem most azonnal… Igazán élvezem a bizalmát, és természetesen maximálisan próbálok is élni vele.
 
tamolivint2.jpg 

A tavasszal inkább a védősorban láthattunk, de olykor a középpályán is kaptál szerepet. A múlt hétvégén a Bozsik Arénában újra a közép-közép volt a posztod… 
 
Valóban, viszont nekem egyáltalán nem gond, hogy a két hely közül melyikben kell helytállnom. Mind középen, mind a leghátsó sorban jól érzem magam. Ott próbálok meg jól teljesíteni, valamint a csapat hasznára lenni, ahol Gyuri bá’ épp számít a képességeimre. 

Te mit vársz csapatszinten, valamint egyénileg a 2021/22-es évadtól? 
 
Szeretném, ha túlszárnyalnánk a tavaly elért negyedik helyet, tehát a dobogóval lennék megelégedve. Ehhez az egész csapatnak bizonyítania kell, hogy nem csak hébe-hóba van egy jó évad a Paksban. Boldoggá tenne, ha végre nem középcsapatként beszélnének a klubról, sokkal inkább erős, folyamatosan érmekért harcoló gárdaként emlegetnének bennünket. Ami jómagam illeti, a következő hetekben minél előbb újra százszázalékos formát szeretnék mutatni. A szezonban pedig, amennyit csak lehet, a pályán töltenék, ahol rendre sokat hozzátennék csapatunk sikereihez. 

Védő lévén segítséged a minél kevesebb kapott gólban mutatkozna meg… 
 
Pontosan! Egy ideje már mindenki láthatja, Bognár György érkezése óta gólt rúgni azt tudunk, azzal nincs probléma, ellenben, ha végre kevesebb találatot engednénk ellenfeleinknek, a teljes összkép és a csapatjátékunk a helyére billenne, aztán pedig jöhetnek a sikerek… 

Legyen így, irány előre!

banner_pse.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 32 71
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 DVTK 33 45
7 MTK Budapest 33 44
8 ZTE FC 32 43
9 Kecskeméti TE 32 42
10 Újpest FC 32 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök