kinymezele1.jpg

Kinyik jó periódussal zárná az évet

2021. nov. 04.  -  NB I.
Védőnkkel érintettük a szerdai kupameccsünket is, de inkább előre tekintettünk.
Védőnkkel érintettük a szerdai kupameccsünket is, de inkább előre tekintettünk.
banner_magy2.jpg

Kinyik Ákos nyári érkezését követően zsinórban tíz bajnokin bizonyította képességeit védelmünkben, sőt, ezekből nyolcszor mind a kilencven percet végigjátszotta. Meglepetésre a múlt hétvégén Székesfehérvárott azonban csak a cserepadon követhette figyelemmel találkozónkat. Nem kellett viszont sokáig várnia a következő játékpercekre, a szerdai kupamérkőzésünkön ismét az első névsorban olvashattuk nevét, az Óbudán 5-0-ra megnyert összecsapáson bő egy órát futballozott. 

„Igen, a Vidi ellen nem kaptam szerepet, de jelenleg ugye egy olyan periódusban vagyunk, hogy egy hét alatt három meccset is játszunk. A lényeg sokkal inkább az, hogy a bajnokságban minél több pontot szerezzünk, és a kupában minél tovább eljussunk. A harmadik kerület ellen hamar sikerült lezárnunk a továbbjutás kérdését, magabiztos győzelmet arattunk” - így a már kilencvenegy NBI-es mérkőzést számláló védőnk a közelmúltról, viszont mi arra is kíváncsiak voltunk, kupasikerünk segíthet-e kilábalni a bajnoki hullámvölgyünkből. Négy mérkőzés után természetesen újfent nyernénk már. 

„Mezőkövesden ismét egy nehéz meccs elé nézünk, hiszen ellenfelünk egy igazán masszív gárda, főleg mióta új vezetőedzőjük lett. Helyzeteink viszont biztos adódnak majd, amiket, ha kihasználunk, elhozhatjuk a három pontot ’kövesdről. Nyilván az, hogy hét közben győztes kupameccset játszottunk, jót tesz az önbizalmunknak a hétvégére is. Látjuk, nem felejtettünk el futballozni, és véleményem szerint Mezőkövesden két-három gól elég lehet az újbóli bajnoki sikerünkhöz. Megdobhatja továbbá csapatunkat a naptári évben még hátralévő összecsapásainkra is, így jó szériával búcsúztatnánk 2021-et. Ami engem illet, minden rendben van, kiváló erőben érzem magam, várom a szombatot, remélem, újra kezdőként segíthetek a csapatnak” - fogalmazott Kinyik a csütörtöki tréninget követően. 

Hát, akkor előre srácok a minél szebb évzárásért, mely periódusban még a Mezőkövesddel (idegenben), a Puskás Akadémiával (idehaza), a DVSC-vel (idegenben), a Budapest Honvéddal (idehaza), az Újpesttel (idegenben) és az MTK-val (idegenben) játszunk. 

Hajrá, Paks! A magyar csapat!

kinymezele2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 32 71
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 DVTK 33 45
7 MTK Budapest 33 44
8 ZTE FC 32 43
9 Kecskeméti TE 32 42
10 Újpest FC 32 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök