ricsfel1.jpg

Nagy Richárd: Nagyszerű gárdánk van kiváló taktikával

2021. júl. 20.  -  NB I.
Szélvész gyors cselgépünkkel beszélgettünk.
Szélvész gyors cselgépünkkel beszélgettünk.
banner_pse.jpg
 
Technikás játékosunkkal sem kezdhettük mással beszélgetésünk, mint a nemrég végetért edzőtáborral. „Egy kiváló edzőtáboron vagyunk túl, ahol teljesen más futballkultúrájú csapatok ellen játszhattunk, akik sokkal pörgősebb játékot játszottak, mint itthoni ellenfeleink” - vágott bele Nagy a sűrűjébe a kedd délelőtti tréning után. „Maximálisan fel tudtuk venni a kesztyűt kinti ellenfeleinkkel, sőt, több esetben is mi domináltunk, és volt, hogy sima győzelmet arattunk.” Gyorsaságáról és cseleiről híres labdarúgónk ezt követően már a jelen, a felkészülés úgymond záróetapjára tért rá. „Most jön a finomhangolás, a frissítés, hogy a Mezőkövesd ellen a lehető legjobb állapotban legyünk. Erőnlétileg mindenki jó állapotban van, kemény edzéseken vagyunk túl, így felettébb várjuk a kezdést, az éles meccseket.” 
 
Ha már kezdés, kíváncsiak voltunk arra is, foglalkoztatja-e az öltözőt első ellenfelünk, a Mezőkövesd csapata bő másfél héttel a rajt előtt. „Beszélgetünk már róluk, de még nem olyan intenzíven, hisz’ van még időnk. Nagyon fontos egy jó szezonkezdet, mivel az egy nagy löketet tud adni a csapat számára. Meg szeretnénk húzni és nemcsak az elejét, hanem ismét az egész bajnokságban jól kívánunk szerepelni. Nagyszerű gárdánk van, egy kiváló taktikával, amibe az összes játékosunk maximálisan beleillik.” 
 
Huszonnyolcas játékosunkat végül egyéni felkészültségéről és céljairól faggattuk. „Szerencsére elkerültek a sérülések, amit gyorsan le is kopogok, bár nem vagyok egy sérülékeny játékos. Fizikailag jól érzem magam, de azért még a hátralévő másfél hétre, ahogy a többieknek, úgy nekem is szükségem van. És utána maximálisan készen leszek, leszünk a kezdésre. Minden szezon előtt, így most is van a fejemben egy kanadai tabella szám (gól + gólpassz - a szerk.), amit el szeretnék érni, de ezt előzetesen babonából sosem árulom el, így most sem teszek kivételt. Ezek mellett szeretnék minél többet a pályán tölteni, segíteni a csapatnak, és remélem, minimum annyira sikeresek leszünk, mint az előző évadban.” 
 
Mi is reméljük, Ricsi! Hajrá, srácok! Hajrá, Paks! A magyar csapat!
 
ricsfel2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 27 61
2 PAKSI FC 27 50
3 Fehérvár FC 27 46
4 Puskás Akadémia FC 27 40
5 DVSC 27 39
6 MTK Budapest 27 39
7 DVTK 27 36
8 ZTE FC 27 35
9 Kecskeméti TE 27 34
10 Újpest FC 27 34
11 Kisvárda Master Good 27 21
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 27 20
27. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   5:0
  -   1:1
  -   1:2
  -   1:5

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök