szekszard23osz1.jpg

Szekszárdi sárcsata

2023. nov. 22.  -  NB III.
Halasztott mérkőzést pótoltunk, most sem volt sokkal jobb a pálya.

Banner Pse

NBIII., Dél-Nyugati csoport, 14. forduló: Szekszárd UFC - PAKSI FC II. 1 - 0 (1 - 0)

A Szekszárd kerete

Kezdők:
Pomozi, Füredi, Béla, Péter A. (Paksi 92'), Fekete, Péter D. (Tóth 47'), Arena, Gellér, Lékó, Budai, Tokody

Cserék: 
Bognár, Renczes, Kárpáti, Ádám, Paksi, Tóth, Gulyás

Vezetőedző: Mészáros István

Csapatunk összeállítása

Kezdők:
Kovács, Köllő, Debreceni (Ádám 63'), Lépő (Ignácz 69'), Máté, Zoltán, Szécsi (Kiss 85'), Pupp, Szabó A. (Perger 46'), Marosi, Győrfi (Palóka 63')
 
Cserék: Herman, Perger, László, Ignácz, Palóka, Ádám, Répási, Kiss

Vezetőedző: Kindl István

Gólszerző:
Arena 36'

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Szekszard23osz3

Ezúttal is irreális körülmények uralkodtak Szekszárdon, a játékra alkalmasság határeset volt. Jól kezdtük a mérkőzést, az első húsz percben megismételhettük volna a múlt hétvégi produkciónk, négy hatalmas ziccert dolgoztunk ki, viszont ezúttal sajnos mindegyik kimaradt. Szinte végig a hazaiak térfelén tartottuk a labdát, ami nagy erőfeszítést igényelt a pálya talaját figyelembe véve. Próbáltuk nyomás alatt tartani a Szekszárdot, de bő félóra elteltével megváltozott a játék menete, elvesztettük a fölényünk. Egy hazai szögletet követő beadás után, egy önfeláldozó fejessel szerzett vezetést vendéglátónk. A gól megfogta csapatunkat, és pár perccel később egy buta tizenegyest is összehoztunk, de Kovács bravúrral hárította a büntetőt. A második játékrészt is támadóan kezdtük, viszont az igazi nagy lehetőségek elmaradoztak, csak mezőnyfölényünk volt. A mérkőzés összképe alapján gólokkal kellett volna nyernünk, ennek ellenére a hazaiak gyűjtötték be a számunkra rettentő fontos pontokat.

„A felkészülésünk erre a találkozóra abszolút nem volt ideálisnak mondható. Sérülések és az U19-es válogatott programok miatt egy erősen megcsonkított kerettel utaztunk Szekszárdra. A kedvezőtlen előjelek ellenére a vártnál sokkal többet kaptam a fiataloktól. Többen életükben először játszottak ilyen körülmények között futballmérkőzést, de kiválóan alkalmazkodtak a pálya adta lehetőségekhez. Gólratörően próbáltunk játszani, ami az első félidőben nagyrészt sikerült is, a szünetig több találattal kellett volna vezetnünk. A második negyvenöt perc már kiegyenlítettebb játékot hozott. Számítottam rá, ha gyorsan nem egalizálunk, a hazaiak rutinból lemenedzselik a mérkőzést a rossz talajon, ez sajnos így is lett. Vereségünk ellenére elégedett vagyok a srácok hozzáállásával, a játék minőségéről túl sok szót nem lehet ejteni, de amit a körülmények engedtek, azt megoldottuk. Erőfeszítéseiért a Szekszárd megérdemelte a három pontot. Sajnálom a csapatom, mert harcoltak, küzdöttek, kegyetlen mérkőzést játszottak, mégsem örülhettünk” - fogalmazott vezetőedzőnk, Kindl István.

Szekszard23osz2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 29 65
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 29 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 29 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 29 25
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök