szentlorinc24tavaaa.jpg

A játék jól ment, pont sajnos nem járt érte

2024. ápr. 07.  -  NB III.
Újabb, a mezőnyből kiemelkedő csapat ellen futballoztak nagyszerűen fiataljaink.

Banner Pse

NBIII., Dél-Nyugati csoport, 23. forduló: Szentlőrinc - PAKSI FC II. 1 - 0 (0 - 0)

A Szentlőrinc kerete

Kezdők:
Héninger, Németh, Tamás (Havas 48'), Medgyes (Kesztyűs 61'), Csörgő (Múcska 46'), Sághy, Novák, Hleba (Kiss K. 88'), Kiss-Szemán (Helesh 61'), Erdész, Pataki

Cserék:
Szmola, Kiss M., Sebestyén, Havas, Helesh, Múcska, Kiss K., Szabó, Kesztyűs

Vezetőedző: Pichler Gábor

Csapatunk összeállítása

Kezdők:
Borsos, Ádám, Lépő (Szabó 73'), Kocsis, Horváth, Lapu, Jász, Babos, Pupp, Pesti, Győrfi (Máté 82')

Cserék: Kovács, Köllő, Máté, Répási, Palóka, Szabó

Vezetőedző: Kindl István


Gólszerző:
Múcska 64'

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

A feljutásra aspiráló hazaiak ellen nagyszerű felfogással, a megbeszéltek szerint álltunk bele a mérkőzésbe. Szűken védekeztünk, agresszíven letámadtunk, nem találtak fogást rajtunk a hazaiak. Az egész első félidő során mélységi indításokkal próbálkoztak, de védőink jó játékának köszönhetően nem alakítottak ki helyzeteket. Kapusunknak nem akadt védenivalója, ellenben mi nagyszerű támadásokat vezettünk. Egy Kocsis-Győrfi nagyszerű összjáték után fiatal támadónk a hazai kapus mellett elgurítva a kapufát találta el, amiről a túlsó kapufára vezetett a labda útja - ritkán látott balszerencsénk volt. Később újra az előbb említett két játékosunk játszott össze, előbbit a tizenhatoson belül, utolsó emberként buktatták, ám a játékvezető a tizenhatoson kívülről ítélt szabadrúgást számunkra. A Szentlőrinc érezte, hogy gond van a játékával, és a félidőben taktikai váltást eszközöltek, ennek ellenére a második játékrészben még kevésbé tudtak nyomást gyakorolni ránk. Egy bal oldali beadás utáni szabad labdára hazai játékos eszmélt elsőként a kapunk előtt, amit aztán tizennégy méterről a hálónkba rúgott. Ettől kezdve szinte a kapujuk elé szorítottuk a hazaiakat, szinte egykapuztunk az utolsó bő félórában. Három-négy nagy lehetőséget hagytunk ki, míg a Szentlőrincnek szórványos lehetősége sem akadt, húzták az időt. A játék képe alapján mindhárom pontot megérdemeltük volna.

„Gratulálok a csapatomnak, szenzációs mérkőzést játszottunk. Szerencsére vagyunk olyan helyzetben, hogy nem kell a pontokat számolgatnunk, így a mutatott játékunk után úgy jöhettünk haza Szentlőrincről, mintha mi nyertük volna a mérkőzést. A játékunk alapján büszkék lehetünk a srácok teljesítményére, magabiztosan, nagyon jól futballoztunk. Az ilyen mérkőzések szolgálják a srácok fejlődését, szinte egy NBII-es csapat ellen végig domináltuk a találkozót, úgy, hogy ellenfelünknek minimális lehetőséget engedtünk. Kapusunknak a találkozó alkalmával nem kellett érdemi védést bemutatnia. Sajnálom, hogy ebben az osztályban nincs VAR, hisz’ az első félidőben a Kocsis elleni szabálytalanság egyértelműen a tizenhatoson belül történt. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Szervezettségben az őszi formánkhoz képest nagyot léptünk előre, szinte egy-egy gólt engedélyezünk ellenfeleinknek, akiknek alig van támadása ellenünk, ide sorolom a Kaposvárt és a Szentlőrincet is, akik ebben a mezőnyben kiemelkedő gárdák” - így a mérkőzést követően vezetőedzőnk, Kindl István.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök