up240507a.jpg

Kilencet lőttünk a Tatabányának

2024. máj. 07.  -  Utánpótlás
Az U14 örülhetett a hétvégén.

Banner Pse

U17: Kiemelt, 20. forduló: Honvéd MFA - PAKSI FC 6 - 3 (2 - 2)

Kezdők: Ulbert, Kovács, Májik, Éger, Marcsa, Soós, Galambos, Juhász, Dörömböző, Perczel, Verbulecz

Cserék: Rostás, Jáksó, Takács, Huber, Tillman, Surman

Góljainkat Verbulecz 36’, Galambos 44’, Perczel 90’ szerezték.

„Az egész mérkőzésen mind az egyéni, mind a csapat védekezésünk nagyon gyenge színvonalú volt. Az első félidőben a két rúgott gól mellett egyszer a kapufát találtuk el, egyszer pedig a gólvonal előtt mentettek a hazai védők. A hazai csapat azonban ebben az időszakban is fölényben játszott, és a félidei döntetlen állás ránk nézve volt hízelgő. A második félidőben játékrendszert váltottunk, és a játékrész első felében jobb teljesítményt nyújtottunk, mint az első félidőben. A második játékrész közepétől tizenhat perc alatt négy gólt rúgott az akadémiai csapat, ezzel eldöntötte a mérkőzést. Gratulálok a Honvédnak, ilyen arányban is teljesen megérdemelt a győzelme” - fogalmazott Wiesner József edzőnk.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U16: Alap, 19. forduló: PAKSI FC - ZTE FC 2 - 2 (0 - 0)

Kezdők: Grausza, Orbán-Zaják, Burányi, Virág, Szurma Z., Rauf, Farkas, Kajári, Farsang, Somogyi, Jankó
 
Cserék: Nagy, Szurma M., Kecskés, Tanos
 
Góljainkat Szurma Z. 77’, Kajári 92’ szerezték.

„Az utolsó napon négyen is kiestek a keretből betegség, sérülés és egyéb történés miatt. Két részre osztom a Zalaegerszeg elleni összecsapást, kiállítás előtti és utáni mérkőzésre. A találkozó első negyedórájában lassan és körülményesen játszottunk, ezt követően megjött a ritmusunk, ennek volt köszönhető a rengeteg kialakított helyzet is. A kiállítás előtt labdabirtoklási fölényben játszottunk, és hatalmas lehetőségeink voltak a gólszerzésre, sajnos ezek kimaradtak, két kapufát is lőttünk és egyszer a gólvonalról is mentett az ellenfél. A kiállítással minden megváltozott, szerkezetet kellett váltani, nem volt nálunk annyit a labda, mint korábban. Hozzáteszem, amit nálunk piros lappal honorált a játékvezető, az a másik oldalon csak sárga lapot ért. A szünet után egy egyéni felelőtlenséget kihasználva megszerezte a vezetést az ellenfél, amit kis idő után meg is tudott duplázni, egy újabb véleményes játékvezetői ítélet után. A csapat tartását bizonyítja, hogy egy percig sem adtuk fel, előbb szépítettünk, majd a hosszabbításban egyenlíteni is sikerült. Büszke vagyok a srácokra, hiszen küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk, és megőriztük a hazai veretlenségünket” - nyilatkozta Köllő Roland vezetőedzőnk.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Up240507c

U14: Alap Nyugat, 23. forduló: PAKSI FC - Tatabányai SC 9 - 2 (3 - 1)

Kezdők: Viló, Földi, Csötönyi, Forod, Görgics, Genzler, Hamvas, Sallai, Nagy, Mayer, Démuth
 
Cserék: Markóci, Szauer, Demeter

Góljainkat Mayer 1’, Hamvas 4’, 77’, Démuth 37’, 51’, Sallai 44’, Fodor 65’, 70’, 75’

„Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez, bár sajnos nem volt részünk nagy ellenállásban. Önbizalomnövelő győzelemnek jó volt, fejlődés szempontjából azonban nem” - fogalmazott Báló Tamás edzőnk.
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Up240507b

U13: Dél-Nyugat, 24. forduló: PAKSI FC - Felcsút SE 0 - 2 (0 - 0)

Kezdők: Badó, Kozma, Németh, György, Herman, Szabó B., Rakó, Kovács, Mráz
 
Cserék: Fábián, Nemere, Szabó Zs., Kutasi, Fazekas

„A Felcsút elleni mérkőzést bizakodva vártunk, hiszen az elmúlt hetekben a támadóink jól teljesítettek. A mérkőzést nem kezdtük jól, lassan és sok hibával játszottunk, de így is mi irányítottuk a találkozót. A cserék sem hoztak változást, és középpályán folyt inkább a játék. Ezt követően a semmiből, egy védelmi hibából vezetést szerzett a vendégcsapat. Változtattunk a felálláson, 4-1-3-ból 3-2-3-ra álltunk át, és nagyobb nyomást helyeztünk a Felcsútra. Megjöttek a nagy helyzetek is, a kapufák is, csak a gól nem. Ahogy lenni szokott, egyik oldalon kimaradt a helyzet, a másik oldalon újabb gólt szerzett a vendégcsapat, mellyel le is zárta a mérkőzést. Sajnálom az ilyen mérkőzéseket, ahol az ellenfél nem jobb, és nem is játszik jobban. Nekünk mindig rengeteg helyzet kell, hogy mérkőzést nyerjünk” - így Mácsik Attila edzőnk.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

U12: Dél-Nyugat, 27. forduló: PAKSI FC - Felcsút SE 0 - 7 (0 - 0)

Kezdők: Varnyú, Görbe, Vesza, Domján, Rafael, Böde, Kern, Bognár, Orova

Cserék: Csata, Kiss, Erős, Kerekes, Szoboszlai, Csata, Steigervald

„Sikerült jól kezdeni a mérkőzést, az első félidő összességében rendben volt, több dolog is működött csapatszinten és egyénileg is. Volt egy-két lehetőségünk, de sajnos nem jött a gól, ami egy plusz motivációt tudott volna adni. Utána viszont mi kaptunk gólt, ami sajnos minden meccsen nagyon elbizonytalanítja a csapatot. A Puskás egy jó képességű gárda, megérezték a lehetőséget, és nagy nyomást helyeztek ránk. A második játékrészben már nagyon kevés jó megoldás volt, és sok hibával játszottunk, a mérkőzés végére ki is alakult egy nagyobb különbség” - fogalmazott Váli Roland.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 32 71
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 DVTK 33 45
7 MTK Budapest 33 44
8 ZTE FC 32 43
9 Kecskeméti TE 32 42
10 Újpest FC 32 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök