bbk2.jpg

Báló, Bartha, Kecskés - újra együtt a három muskétásunk

2020. dec. 21.  -  NB I.
Ünnepi ebéd, emléktál átadás, beszélgetés, legendaápolás felső fokon!
Ünnepi ebéd, emléktál átadás, beszélgetés, legendaápolás felső fokon!
banner_magy1.jpg

Karszt József technikai vezetőnk - pompás szokásához híven - 2020. december 21-én tovább ápolta klubunk és egykori legendás játékosaink kapcsolatát. Ezúttal a hosszú idő után, az idény nyáron csapatunktól eligazoló Bartha Lászlót, Báló Tamást és Kecskés Tamást hívtuk vissza egy kis ünnepek előtti beszélgetésre, ebédre. Mindhárman tagadhatatlanul az igazi klubhűség hazai mintaképei, hiszen igen hosszadalmas időt töltöttek el városunkban, csapatunk mezében, mellyel vastagon beírták neveiket a PAKSI FC történelem könyvébe.
 
Idény nyáron igazán fájó szívvel adtunk hírt róla, három muskétásunk máshol folytatja. Kecskés Tamás 2020. július 15-én meghatározó hét hosszú esztendő után Siófokra igazolt. Bartha László majd egy héttel később, fantasztikus tíz és fél év után búcsúzott városunktól, és aláírt Pécsre. Báló Tamás szintén az év hetedik hónapjának végén, szédületes tizenöt év után Dunaújvárosban folytatta. Döbbenetes számok ezek nemcsak a hazai labdarúgásban, az egész mai futballvilágban. Nem meglepő tehát, hogy a terjedelmes időszakok alatt igazi klubikonjainkká váltak, akikkel akkor is szorosan kell tartani a kapcsolatot, ha már máshol rúgják a bőrt.
 
Jozsó bá’ természetesen az alkalomhoz illő fogadáson túl egykori játékosainknak díszes emléktálat is készíttetett az idei fa alá, amit technikai vezetőnkkel együtt ügyvezetőnk, Haraszti Zsolt adott át klubházunk termében három nappal karácsony előtt. Az átadást követően pedig egy igazán jó hangulatú beszélgetés indult, mely bőven belenyúlt a késő délutánba is, de hát ennyi év után akadt sztori bőven…

„Nagyon jó érzés, hogy így gondolnak ránk, és ezt ezúton is köszönöm az egész klubvezetésnek. Nagyszerű volt ismét kijönni a pályára, beszélgetni egy jót, önfeledten feleleveníteni a régi történeteket” - kezdte Báló, majd Bartha vette át a szót: „Nagy örömmel töltött el, hogy így gondoltak ránk, ez elmondhatatlanul pozitív érzés. Örömmel jöttem, hisz’ annak ellenére, hogy már nem itt játszom, szurkolok a csapatnak és rendre nézem a mérkőzéseket is.” Kecskés pedig így fogalmazott az emlékplakettek átvételét követően: „Megmondom őszintén, váratlanul ért a megkeresés, viszont hatalmas örömmel fogadtam. Hihetetlen jó érzés volt, hogy gondoltak rám a klubvezetők, természetesen azonnal igent mondtam az ebédre, és nagy büszkeséggel jöttem vissza a városba.”
 
Klubunk figyelmessége tehát igazi örömöt csalt a fiúk arcára, számunkra pedig nem is kellett nagyon boldogság. A fentebb idézett szavak őszintesége egész délután érezhető volt a srácok hozzáállásán.
 
Minden jót, srácok, és ne feledjétek, a PAKSI FC mindig hazavár Titeket, ahogy minden egykori legendás játékosát!
 
Képriport (még több kép hivatalos Facebook-oldalunkon):
 
bbk5.jpg
 
bbk1.jpg
 
bbk4.jpg
 
bbk3.jpg
 
bbk2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 29 65
2 Fehérvár FC 29 50
3 PAKSI FC 29 50
4 Puskás Akadémia FC 29 46
5 MTK Budapest 29 43
6 DVSC 29 42
7 DVTK 29 40
8 Kecskeméti TE 29 37
9 ZTE FC 29 36
10 Újpest FC 29 34
11 Kisvárda Master Good 29 25
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 29 20
29. forduló erdeményei
  -   2:1
  -   1:1
  -   1:2
  -   5:0
  -   0:0
  -   5:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök