ank191.jpg

Ankétot tartottunk!

2019. júl. 31.  -  NB I.
Klubunk elöljárói és új igazolásaink válaszoltak a szurkolók és az újságírók kérdéseire.
Klubunk elöljárói és új igazolásaink válaszoltak a szurkolók és az újságírók kérdéseire.
Mivel a 2019/20-as szezon szombaton veszi kezdetét, évadnyitó ankétot és sajtótájékoztatót tartottunk stadionunk főépületének első emeletén. Természetesen a főbb kérdéskörök a nyári felkészülési időszakunk elemzése, az új igazolásaink, valamint a szépülő stadionunk körül zajlottak. 
 
A sok szurkolót és újságírót vonzó rendezvényünk Bognár Péter beszédével indult. „A felkészülési eredményeink után egyáltalán nem kell szégyenkeznünk, sőt, többek közt engem is optimizmusra sarkallnak. Alázattal, de profi hozzáállással visszük tovább klubunkat, és a filozófiánkból, miszerint csak magyar játékosokat foglalkoztatunk, nem engedünk a jövőben sem” - szolgált pozitív információkkal szakosztályelnökünk. 

Balog Judit elsősorban a stadion rekonstrukciójáról és a bérletértékesítésről tájékoztatta a közönséget. „Továbbra is a már elkészült B- és C-szektort használjuk a vendégtribünnel együtt, de gőzerővel épül a főlelátó, melynek munkálatai gyorsabban haladnak, mint ahogy anno a többié. Akárcsak szakosztályelnökünk, én is optimista vagyok, bízom benne, hogy az A-lelátót a jövő év elején már birtokba vehetjük, de azért azt tudni kell, sok tereprendezési munkálat is hátra van még. Ami a bérlet- és jegyárakat illeti, továbbra is változatlan árakkal dolgozunk” - fogalmazott ügyvezetőnk. 
 
ank192.jpg
 
„Komoly változásokon mentünk keresztül, új vezetőedző érkezett, valamint a keretünk is bővült” - ezeket már Haraszti Zsolttól idézzük. „A szlovéniai edzőtáborra visszahívtuk minden kölcsönjátékosunk és az igazolásainkat is túlnyomó részt elé időzítettük, hogy Tomiszlav Szivics mindenkit tesztelhessen. Közel 40 játékossal dolgozott az elmúlt hetekben. A végső keret azonban még mozgásban van, többen már más csapatoknál próbáznak, valamint ne felejtsük el, tart még az átigazolási időszak. Előzetes várakozást a bajnoki táblára nem mondanék, ha lemegy az első kör, azt is meglátjuk, hová tartozhatunk, én is maximálisan optimista vagyok” - nyilatkozta ügyvezetőnk.  
 
Természetesen akadt kérdés bőven Tomiszlav Szivics irányába is, vezetőedzőnk pedig a következőképpen választolt: „Sikeres és kemény alapozás ért véget a múlt héten, melyben a játékosok maximálisan partnereink voltak. Ugyanakkor az edzőmeccsekből nem szabad túlzott következtetéseket levonni, majd most, e hétvégétől kell megmutatni, mire vagyunk képesek. Továbbra is sok a munkánk, de örülök, hogy ennyi játékosból meríthettem az alapozási időszakban.” 

ank193.jpg
 
Új játékosaink, Böde DánielHolczer Ádám és Osváth Attila is „bemutatkoztak” a sajtó képviselőinek és a szurkolóknak egyaránt. „Az öltözőben kiváló a hangulat, egy a nyelvünk és egy a célunk is. Jól érzem magam itthon” - így csapatkapitányunk, Böde Dániel. Újdonsült kapusunk és jobb oldali védőnk elmondta, mivel a keretből sokakat korábbról is ismertek már, könnyen ment a beilleszkedésük, valamint jó állapotban érzik magukat, várják a bajnoki rajtot, így jó döntésként élték meg Paksra szerződésüket. 
 
Játékosainkkal mélyebb beszélgetéssel a közeljövőben honlapunkon és stadionmagazinunkban jelentkezünk majd.
 
ank194.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

SHOP

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 15 31
2 Ferencvárosi TC 14 27
3 Fehérvár FC 15 24
4 DVSC 15 24
5 Puskás Akadémia FC 15 24
6 MTK Budapest 15 21
7 Kecskeméti TE 15 20
8 DVTK 15 20
9 Újpest FC 15 20
10 Mezőkövesd ZSÓRY FC 14 14
11 ZTE FC 15 14
12 Kisvárda Master Good 15 11
15. forduló erdeményei
  -   1:2
  -   0:3
  -   0:0
  -   1:2
  -   3:1
  -   0:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök