stefelcip2.jpg

Bognár István kölcsönben folytatja

2022. febr. 02.  -  NB I.
A szabadrúgások és az asszisztok specialistájának az utolsó pillanatban kellett döntenie.
A szabadrúgások és az asszisztok specialistájának az utolsó pillanatban kellett döntenie.
banner_magy1.jpg

Az orvosi vizsgálatokat követően klubunk és a Aris Limassol gárdájának közös megállapodása életbe lépett Bognár István játékjogát illetően, miszerint a harmincéves támadó középpályás kölcsönben Cipruson folytatja pályafutását. 
 
Bognár 2020 nyarán érkezett városunkba, majd nem semmi tavalyi szezont villantott. Tizenhárom gólpasszt abszolvált, ezzel toronymagasan nyerte meg ezt a mutatót az össz’ NBI-es játékosok körében. A több mint egy tucat gólt érő átadása mellett - ami hazai rekord is lett - tízszer Ő maga is eredményes tudott lenni, ezzel úgymond dupla-duplát ért el. Az idei kiírásban pedig erre tett rá még egy lapáttal. Tizennyolc mérkőzésen hat találat mellett tizenöt gólpasszt adott, ami egész Európában egyedülálló teljesítmény! 

„Váratlanul, az utolsó pillanatban jött ez a lehetőség, amit egy jó sansznak ítéltem, és szerettem volna élni is vele” - kezdte honlapunknak Bognár István. „Életem szezonját hagyom most félbe, emiatt hiányérzetem van. Úgy éreztem ugyanakkor, ez most egy soha vissza nem térő lehetőség, így kértem Haraszti Zsoltot, hadd éljek vele. Szerettem Pakson futballozni, a klubvezetőktől pedig hatalmas bizalmat kaptam, mikor leigazoltak, hiszen két éve nem éppen életem formáját hoztam. A belém vetett hitet próbáltam a pályán meghálálni, úgy vélem, sikerült, viszont kicsit befejezetlen a történet, amit egyszer azért még teljessé tennék. Mindent köszönök a csapattársaknak, nélkülük nem sikerült volna ilyen teljesítményt nyújtanom. Sok sikert kívánok a klubnak a szezon második feléhez, és természetesen, amikor csak tudom, követni fogom a paksi mérkőzéseket” - nyilatkozta a technikás középpályás, akinek paksi szerződése 2023-ig tart. 
 
A most megkötött kontraktus fél évre szól, és vételi opciót is tartalmaz. 
 
Ügyvezetőnk a kölcsönszerződésről a következőket fogalmazta meg: „Stefi egy olyan lehetőséget kapott, amit nem szeretett volna kihagyni, így hozzájárultunk. Az elmúlt másfél évben tett annyit a klubért, hogy mi ezen kérését akceptáltuk. Sok sikert kívánunk számára” - így Haraszti Zsolt.
 
Bognár Istvánnak minden jót és sportsikerekben gazdag tavaszt kívánunk! Visszavárunk, Stefi!
 
stefelcip1.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök