bphonv22marcele3.jpg

Honvéd - Paks - mérkőzés előtti nyilatkozatok

2022. márc. 31.  -  NB I.
Egység és az első gól…
Egység és az első gól…
banner_magy1.jpg

Az OTP Bank Liga huszonhatodik fordulójában Budapesten lépünk pályára, szombaton este a Budapest Honvéd arénájában játszunk. A kispesti alakulat ellen az idei kiírásban eddig még nem gyűjtöttünk pontot, tehát éppen itt az ideje, hogy a harmadik találkozásunkból már mi jöjjünk ki jobban. A soron következő összecsapásunkkal kapcsolatosan játékosaink előzetes várakozásaira voltunk kíváncsiak.  

Tamás Olivér: Mi tagadás, a Honvéd egy igen kellemetlen ellenfél számunkra, ezt az előző két egymás elleni találkozásunk is mutatja, idén egyelőre nem sikerült megvernünk őket. Ezt most azonban szeretnénk megfordítani, pláne, hogy az utolsó két bajnokinkon nem tudtunk pontokat gyűjteni, és még gólt sem szereztünk. A Kispestnek jó játékosai vannak előrefelé, így hátul nekünk fel van adva a lecke. Nagy feladatunk lesz tehát, az biztos, de ha ezt maradéktalanul megoldjuk, nem lehet gondunk, hiszen elöl szerintem most már újra gólokat fogunk szerezni. Együtt kell mozognunk, és oda kell figyelnünk ellenfelünk agresszív letámadásaira is. Mostanában jobban felvállalják a focit, mint az elmúlt években, de képesek leszünk megakadályozni Őket. 

Haraszti Zsolt: Mivel az elmúlt két bajnoki fordulónk nem úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna, ezúttal ismét pontokat szereznénk. Sajnos a Honvédnál egyelőre nem sok babér termett eddig számunkra, de ezt most megtörnénk. Küzdős meccsre készülünk, hiszen fizikálisan erősek, ami mellett szervezettek is. Új edzőjük érkezésével gyűjtögetik a pontokat, így önbizalom terén biztosan jól állnak, viszont mi is. Úgy vélem, döntő lesz, ki szerzi majd az első gólt, ugyanakkor egy találattal valószínűleg nem lehet megnyerni a teljes mérkőzést. Az előző összecsapásaink alkalmával volt nyolc-tíz helyzetünk, viszont gólunk egy sem, ezt a gátat kell most átszakítanunk. 

Ádám Martin: Fontos, hogy csapat szinten győzzünk. Két bajnoki vereség után vagyunk, továbbá az idei kiírásban még nem tudtunk pontokat szerezni a Kispesttel szemben. Most sem lesz egyszerű dolgunk, mivel mi utazunk, de nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése. Menni kell előre tovább, és kiharcolni a minél előkelőbb pozíciót a tabellán a szezon végére. Személy szerint természetesen ismét gólokkal segítenék a csapaton. 
 
bphonv22marcele1.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök