kadarintaug2.jpg

Kádár: Mindig kommunikálni és irányítani fogok

2022. szept. 01.  -  NB I.
Védőnk kiemelte, nagyszerűen érzi magát Pakson.
Védőnk kiemelte, nagyszerűen érzi magát Pakson.
banner_magy2.jpg
 
Július közepén érkeztél klubunkhoz. Hogy érzed magad az öltözőnkben és természetesen városunkban? 
 
Úgy gondolom, mostanra már teljes mértékben beilleszkedtem, a menyasszonyommal együtt kiválóan érezzük magunkat Pakson. Ami az öltözőt illeti, az első perctől kezdve minden könnyedén ment, hiszen sok játékost ismertem a keretből, vagy volt csapattársként máshonnan, vagy ellenfélként találkoztunk korábban. Nem mellesleg vezetőedzőnkkel, Waltner Róberttel is játszottam egy csapatban, mikor még játékos volt. Kifejezetten tetszik a klub felépítése, miszerint itt tényleg mindenki egy családot alkot, ez egyébként mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken megmutatkozik. Küzdünk egymásért és a klubért, ami remek. Nagyszerűen érzem tehát magam! 

Csatlakozásodkor jómagad és vezetőedzőnk is elmondta, kis időre van szükséged, mire utoléred magad. Ez aztán a mérkőzéseken már nem nagyon látszott… 
 
Köszönhetően a kemény edzéseinknek, valamint a mögöttünk hagyott pár fordulónak, mostanra e tekintetben is jól érzem magam. Robi és István edzésszemlélete számomra remekül jött, gyorsan utolértem magam erőnlétileg. Keretünket pedig jó játékosok alkotják, ami szintén a segítségemre volt, az első perctől kezdve azon dolgoztam, hogy a meccsekre minél jobb állapotba kerüljek. Négy találkozó után azt mondhatom, minden rendben fizikálisan. 
 
kadarintaug3.jpg
 
Minden mérkőzésünkön többször észrevehető, hogy holtidőben kijössz az oldalvonalhoz, és egyeztettek Waltner Róberttel. Ilyenkor miről megy a diskurzus, mit lehet elárulni belőle? 
 
Nagyon kevés időnk van, viszont fontos megbeszélni egy-két dolgot. Vezetőedzőnk a pálya széléről esetleg teljesen máshogy láthatja az adott szituációkat, mint mi a pályán. Ezeket viszont összefésülni és egyeztetni kell. Jó a kapcsolatom Robival, így amint kicsit megáll a játék, rögtön kinézek rá, tudunk-e javítani valamin. Ha igen, megbeszéljük, majd én ezt - szerepkörömből adódóan - továbbítom a pályán a többiek felé. Szerintem kijelenthető, ez a fajta összhang is kitűnően működik. 

Ha már a védőposztodon felüli szerepkörödnél járunk, mesélj kicsit a kommunikációdról is, ami rendre rengeteget érhet, segíthet csapatunkon… 
 
Van egyfajta olyan karakterem, ha valaki esetleg nem vevő a jobbitó szándékkal érkező észrevételre, akkor még hangosabb leszek. Pakson mindenki egy csapatként küzd, így a pályán lévők folyamatosan nyitottak a kommunikációra, én pedig ilyen vagyok, mindig beszélni fogok. Az elejétől kezdve próbálok folyamatosan irányítani, persze ehhez gyorsan utol kellett érnem magam fizikálisan, mivel a sok kommunikáció sok erőt is elvisz. Mikor fáradok, természetesen belőlem is nehezebben jönnek ki a szavak, mondatok, de szerencsére egyre több csapattársam beszél a mérkőzések közben. Ha esteleg fel kell emelnem a hangom, akkor legközelebb egészen biztos, máshogy, könnyebben történnek a dolgok.
 
kadarintaug1.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 24 52
2 PAKSI FC 25 50
3 Fehérvár FC 25 42
4 DVSC 25 36
5 Puskás Akadémia FC 25 36
6 DVTK 24 35
7 MTK Budapest 25 35
8 Kecskeméti TE 25 33
9 Újpest FC 25 31
10 ZTE FC 25 29
11 Kisvárda Master Good 25 20
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 25 20
25. forduló erdeményei
  -   5:1
  -   1:1
  -   2:1
  -   2:1
  -   2:2
  -   0:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök