dalnoki1.jpg

NBIII: Sima győzelem hazai pályán

2022. szept. 28.  -  NB III.
Már az első félidőben eldöntöttük a három pontot.
Már az első félidőben eldöntöttük a három pontot.
banner_pse.jpg

NBIII., Közép csoport, 10. forduló: PAKSI FC II. - Bánk-Dalnoki LA 4 - 0 (3 - 0)

Csapatunk összeállítása

Kezdők: Kovács, Gregor (Skripek 78’), Ádám, Osztermájer, Nagy (Lakatos-Lengyel 70’), Horváth, Görög, Szécsi (Pupp 64’), Böde, Volter (Heisler 46’), Ribár (Pesti 64’)

Cserék: Herman, Cseri, Palóka, Skripek, Lakatos-Lengyel, Pupp, Zoltán, Heisler, Pesti

Vezetőedző: Kindl István

A Dalnoki kerete

Kezdők: Zima, Darabont, Cseri (Nagy 65’), Torda (Kiss 46’), Józsa (Szentpéteri 65’), Takács, Haronisz, Frey, Haffner, Széchényi (Kócsa 46’), Sápi (Bokros 78’)

Cserék: Bokros, Nagy, Kócsa, Barát, Szentpéteri, Kiss

Vezetőedző:

Gólszerzők: Osztermájer 7’, Volter 20’, Böde 24’, Nagy 67’
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.
 
dalnoki2.jpg
 
Szerettük volna megakadályozni ellenfelünk játékfelépítését, ezért már egészen fent letámadtunk. Elképzelésünk a mérkőzés kezdeti szakaszában szépen működött is, helyzeteket tudtunk kialakítani, és pontrúgások után gyors három gólt szereztünk. Találatainkon kívül további két-három százszázalékos ziccert is kialakítottunk, végig fölényben játszottunk tehát. Ellenfelünk szinte a félpályán sem lépett túl, így magabiztos, háromgólos előnnyel mehettünk a szünetre. A második játékrészben vendégeink mindent egy lapra feltéve próbáltak támadni, de igazi nyomást nem tudtak gyakorolni ránk. Két-három lehetőségük volt kapunk előtt, míg mi egy kis ritmust vesztettünk. Lehetőségeink folyamatosan adódtak, és végül egy tizenegyesből növeltük tovább előnyünk. Az egész mérkőzés képe alapján megérdemelt, magabiztos győzelmet gyűjtöttünk be. Külön kiemelendő Pupp Zétény, aki tizenhatévesen debütálhatott a felnőttek között, és kiváló játékot mutatott, gratulálunk neki!
 
„Nagyon fontos volt, hogy végre ismét három pontot szerezzünk, az elmúlt hetek frusztráló döntetlenjei és a múlt hétvégi vereség után. Hajtottuk tehát a győzelmet, ami végül a vártnál könnyebben jött. Az első félidővel maximálisan elégedett voltam, a szünetben hiába kértem, tegyünk rá még egy lapáttal, ez sajnos nem valósult meg. Vendégeink feljavultak, mi visszaestünk, de ennek ellenére magabiztosan győztünk, amihez gratulálok a csapatnak. Gratulálok továbbá Pupp Zéténynek NBIII-as debütálásához, amit egy nagyszerű játékkal prezentált” - így értékelt az összecsapást követően vezetőedzőnk, Kindl István.
 
Jó teljesítményt nyújtottak: Osztermájer, Ádám, Nagy, Horváth, Böde, Volter, Pupp
 
dalnoki3.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök