simpest1.jpg

Így Simon és Pesti az NBI-es debütálásról

2022. nov. 15.  -  NB I.
Az Újpest elleni sikerünk során két fiatal tehetségünk is ízelítőt kapott a legmagasabb szintből.
Az Újpest elleni sikerünk során két fiatal tehetségünk is ízelítőt kapott a legmagasabb szintből.
banner_magy1.jpg
 
Remélem, a két fiatalunknak így még szebb karácsonya lesz, hogy pályára léphettek” - emelte ki Waltner Róbert a győztes, Újpest elleni mérkőzésünk értékelésében. Vezetőedzőnk ugyanis a találkozónk végén fiatal kapusunknak, Simon Barnabásnak és támadónknak Pesti Zoltánnak is bizalmat szavazott.  
 
Nézzük, az érintettek miként élték meg NBI-es debütáló perceiket:

„Nagyon jó érzés volt, nagyon jól esett Robi bá’-tól ez a gesztus, hálás vagyok neki, feledhetetlen emléket okozott” - kezdte Simon. „Mielőtt beálltam, rettentően izgultam, de szerintem ez ilyenkor természetes. A pályára lépve azonban elszállt minden, csak a játékra koncentráltam. Ugyan nem volt sok időm, de végig fókuszáltam. Itt már minden rettentő gyorsan történik, fejben végig ott kell lenni. Az pedig csak még jobban felspannolt, hogy a vendég tábor előtt védhettem. Minden nap azért dolgozom keményen, hogy tavasszal is adódhassanak ilyen lehetőségek, és egyre több percet védhessek” - fogalmazott tizennyolc éves, utánpótlás válogatott hálóőrünk.
 
simpest2.jpg

„Csatlakozom Barnihoz, fantasztikus élményt okozott vezetőedzőnk számunkra” - ezek már Pesti mondatai. „Nagyon meglepődtem, mikor melegítés közben a pad felé nézve megláttam a mezem. Először el sem akartam hinni, hogy engem hívnak, el kellett gondolkodnom, hogy az tényleg az én számom-e. Természetesen a cserére várva én is izgultam, de ugyanakkor nagyon felemelő érzés is volt, hogy egy ilyen csapatban lehetőséget kaphatok, számítanak rám és bíznak bennem. A pályán már csak a focira összpontosítottam, az iram pedig tényleg rettentően más szint, mint amit eddig tapasztaltunk. Sokan gratuláltak, amit szeretnék ezúton is megköszönni mindenkinek. Remélem, tavasszal egyre többször csíphetek el hasonló perceket, ezért edzek én is keményen” - mesélte tizenhét éves csatárunk, aki szintén rendre up-válogatottként is bizonyít korosztályában.

Gratulálunk, srácok! Hajrá, Paks! Hajrá, fiatalok!

simpest5.jpg

simpest6.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 33 74
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 Kecskeméti TE 33 45
7 DVTK 33 45
8 MTK Budapest 33 44
9 ZTE FC 33 43
10 Újpest FC 33 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   2:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök