szabedz22a.jpg

Szabó János A-licences edzői képesítést szerzett

2022. dec. 01.  -  NB I.
Ikonikus játékosunk előre gondolkodik.
Ikonikus játékosunk előre gondolkodik.
banner_magy1.jpg
 
A friss A-licences edzők játékos-pályafutásuk alatt szerzett tapasztalataikat felhasználva olyan ismereteket és kompetenciákat sajátítottak el a képzés keretében, melyek segítségével képesek lesznek hatékonyan és eredményesen dolgozni labdarúgóedzőként. Az utánpótlás teljes vertikumának tananyaga mellett a képzés kiemelt figyelmet fordított a felnőtt labdarúgáshoz szükséges edzői tudás átadására - írja a kurzusról az mlsz.hu, melyet az immár 330 NBI-es mérkőzést abszolváló, hétszeres válogatott balszélső védőnk, Szabó János elvégzett.

„Tavaly októberben kezdtük, azóta rengeteget tanultam. Nagyon örülök, hogy felvettek erre a képzésre, és boldog vagyok, hogy sikerült elvégeznem. Szeretnék köszönetet mondani a klubnak is, hogy támogatott ebben. Az oktatás átfogó volt, sok új tudással gyarapodtam. Az ember azt gondolná, egy játékos könnyen megszerez egy edzői képesítést, ám ez a valóságban nagyon nem így van. Teljesen más nézőpontokon keresztül kell vizsgálódni, valamint sok-sok tankönyvet kell forgatni. A tervem egyértelmű volt, a lehető leghosszabb aktív pályafutás után szeretnék majd ez irányba továbbhaladni” - így Szabó frissen megszerzett diplomájáról és annak céljáról.
 
A tizennyolc végzett hallgató névsora közt Hrepka Ádám, Laczkó Zsolt, Magasföldi József és Lázok János személyében több közeli ismerős is felbukkant.
 
Gratulálunk, srácok! Így tovább!

Képek: MLSZ

szabedz22b.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök