szabfrad2324ele1.jpg

Fradi - Paks - mérkőzés előtti várakozások

2023. aug. 24.  -  NB I.
Fontos győzelem után megyünk a Ferencváros otthonába.

Banner Magy1

Az OTP Bank Liga ötödik fordulójában, vasárnap este a Ferencváros otthonába látogatunk. A Fradi eddig két bajnokin van túl, a második fordulóban Fehérváron 5-3-ra nyert, majd egy héttel később odahaza 2-1-re kikapott a Puskás Akadémiától. A negyedik fordulót - ahogy az elsőt is - nemzetközi kupaszereplése miatt halasztotta. Mi három bajnoki után, eddig veretlenül, sőt, egy Újpest elleni 3-0-s győztes mérkőzést követően megyünk a Groupama Arénába, ami egészen biztosan plusz erőt ad a budapesti kemény feladathoz.

Mérkőzésünkkel kapcsolatosan játékosaink előzetes várakozásaira voltunk kíváncsiak:

Szappanos Péter: Egy nagyon fontos győzelem után vagyunk, mind taktikailag, mind csapategység szempontjából fontos volt, hogy kapott gól nélkül hoztuk le az Újpest elleni mérkőzésünket. Ennek köszönhetően magabiztosabb hangulatban utazhatunk a Ferencváros otthonába. Amit az Fradi az elmúlt években a nemzetközi mezőnyben képvisel, tisztelni kell, de ettől függetlenül pontért, pontokért kell Budapestre utaznunk. Aktuális ellenfelünk a Konferencialigában két sorsdöntő találkozó között fogad bennünket, bízunk benne, hogy ezt is ki tudjuk majd használni. A lelátói hangulat biztosan mindenki számára plusz motivációt ad majd.

Szabó Bálint:
Jó érzéssel töltött el bennünket, hogy a múlt hétvégén megszereztük az első győzelmünket, de az Újpest elleni találkozónkat már lezártuk, csak a Ferencvárosra koncentrálunk. Próbálunk újfent meglepetést okozni, jó mérkőzésre számítok, ahol lehet esélyünk. Szeretnénk kihasználni, hogy a Fradi épp a Konferencialiga rájátszásában küzd a csoportbajutásért. Biztos vagyok benne, hogy a saját játékunkat fogjuk játszani, mindannyian várjuk már az összecsapást. Garantáltan sokan lesznek, és a Groupama Arénába Paksról is sokan el szoktak kísérnek bennünket, minden adott lesz tehát egy kiváló mérkőzéshez.

Haraszti Zsolt: A Fradi otthon mindig mindenki ellen támadni, irányítani akar, bárki is éppen az edzőjük, ez nincs máshogy. Ellenfelünk hiába játszik csütörtökön a Konferencialigában, két egyformán erős sorral is fel tud állni. Mi szeretnénk hozni a ránk jellemző támadó, rámenős játékunkat, és ha ezt sikerrel kivitelezzük, bármi előfordulhat.

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

Szabfrad2324ele4

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök