u19valpn.jpg

Ez történt a Vilotic Kupán

2023. szept. 13.  -  Utánpótlás
Az U19-es válogatott gőzerővel készül az októberi Eb-selejtezőkre.

Banner Pse

Az U19-es korosztályos-válogatott keretének szeptember 3-12. között volt lehetősége, hogy a felkészülést követően megmérettessék magukat a Szerbiában megrendezett Vilotic Kupán. Klubunk utánpótlás-vezetője, Péter Norbert immáron másodedzőként kísérte el a fiatalokat.

„A meccseket megelőző pár napban Szegeden készültünk, majd Szerbiába utaztunk. Az első mérkőzést a házigazdák ellen játszottunk, ahol az első húsz percben sajnos hátrányba kerültünk. Később azonban sikerült rendezni a sorokat, voltak biztató jelek a játékunkban, sikerült helyzeteket is kidolgoznunk. Kiharcoltunk egy büntetőt is, amit sajnos nem tudtunk értékesíteni, de a második félidő elején szépítettünk, ez azonban kevésnek bizonyult. A második mérkőzésen a franciák voltak a túloldalon, itt igyekeztünk jobban megszervezni a védekezést, amely eredményesnek bizonyult, hiszen eleinte nem találtak rajtunk fogást, és voltak veszélyes kontráink is. A félidő vége előtt találtak a kapunkba, amely megpecsételte a második játékrészt, és később meg is duplázták az előnyüket. Habár lett volna esélyünk az egyenlítésre, a helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő. Az utolsó meccs már extrém körülmények között ment végbe, itt már érezhető volt a fáradtság, illetve az időjárás is kedvezőtlen volt. Egy hiba következtében kiállították a kapusunkat, így onnantól kezdve az volt a cél, hogy egy masszív játékkal elkerüljük a kapható gólokat. Összességében a mérkőzések tartalmaiban nem voltunk nagy hátrányban, azonban a hibáinkat könyörtelenül kihasználták az ellenfelek” - mesélte Péter Norbert, aki aztán kitért klubunk tehetségére, Pesti Zoltánra is.

„Az első mérkőzésen sikerült bemutatkoznia, tizenöt percnyi játéklehetőséget kapott, azonban a játék azon periódusában szállt be, amikor nem a mi csapatunk volt kezdeményező helyzetben, így a védekezésre kellett inkább összpontosítani. A harmadik találkozónkon már hatvan percet tölthetett a pályán, ahol volt labdaszerzése, kapura lövése, és Ő is azok között volt, akik megpróbáltak mindent megtenni, hogy a végső eredmény kicsit szebbnek tűnjön” - elemezte fiatal támadónkat utánpótlás-vezetőnk, az U19-es válogatott másodedzője.

A tornával a korosztályos-válogatott az októberi Eb-selejtezőkre készült.

Szerbia-Magyarország 3-1 (2-0)
Pécsi Armin - Kocsis Gergely, Almássy Levente (Komlósi Bence, 75.), Umathum Ádám - Bodnár Gergő (Szvoboda Dániel, 64.), Michael Okeke, Vingler László (Vas Bence, 63.), Kovács Patrik (Mohos Barnabás, 64.) - Huszár Marcell, Klausz Milán (Pesti Zoltán, 75.), Petó Milán (Tóth Alex, 63.)

Franciaország-Magyarország 2-0 (1-0)
Gyetván Márk - Komlósi Bence, Kocsis Gergely, Kaczvinszki Dominik (Almássy Levente, 46.)- Bodnár Gergő (Vas Bence, 77.), Tóth Alex (Pető Milán, 46.), Vingler László, Kovács Patrik (Ferencsik Bálint, 81.)- Cibla Flórián (Mohos Barnabás, 46.), Klausz Milán (Huszár Marcell, 46.), Bukovics András (Szvoboda Dániel, 61.)

Montenegró-Magyarország 4-0 (3-0)
Pécsi Ármin - Komlósi Bence (Ferencsik Bálint, 83.), Kocsis Gergely, Umathum Ádám (Cibla Flórián, 37.) - Bodnár Gergő, Vingler László (Tóth Alex, 56.), Okeke Michael (Mohos Barnabás, 83.), Kovács Patrik (Almássy Levente, 37.) - Huszár Marcell (Pesti Zoltán, 37.), Klausz Milán (Gyetván Márk, 18.), Szvoboda Dániel (Vas Bence, 60.)

Hajrá, magyarok!

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök