zteele1.jpg

ZTE-Paks - mérkőzés előtti várakozások

2023. okt. 19.  -  NB I.
Motiváltan térünk vissza a válogatott szünetről.

Banner Magy1

A hétvége folyamán már az OTP Bank Liga tizedik fordulója következik, melynek alkalmával a ZTE otthonába látogatunk. A zalaegerszegi gárda a nyolcadik kanyarban, hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia ellen, legutóbb pedig Mezőkövesdről vitt el három pontot, ami eddig mindösszesen a második sikere volt az új szezonban. Vendéglátónk jelenleg a tabella tizedik helyét foglalja el, csapatunk ellenben egy ötmeccses veretlenségi sorozattal, a második pozícióból utazik a kék-fehérekhez. Öt nyertes mérkőzésünkre három döntetlen és egy vereség jut mindeddig. A szombati mérkőzésünkkel kapcsolatosan játékosainkat előzetes várakozásaikról kérdeztük:

Kovács Krisztián: Sajnos legutóbb, a Kecskemét otthonában nem sikerült nyernünk, így mindenféleképpen szeretnénk visszatérni a győztes útra. Úgy gondolom, eddig jó szériánk volt, így azt kell folytatnunk, amit eddig, és eredményesek lehetünk. Többször bebizonyította már a csapat, hogy a céljaink nem elérhetetlenek, így egyértelmű, a három pontért utazunk Zalaegerszegre.

Papp Kristóf: Nehéz összecsapásra készülök, ami a tizenkét csapatos első osztályban nem meglepő, főleg, ha idegenbeli mérkőzésről beszélünk. Sokgólos, jó meccseket szoktunk Zalaegerszegen játszani, szóval úgy gondolom, „nézőcsalogató” játékra számíthatunk. Jó formában érzem a csapatot, képesek vagyunk küzdeni, hogy egy jó eredménnyel és elégedettséggel hagyjuk el a pályát. Természetesen most is felkészültünk, de nem szabad elfelejteni, a ZTE legutóbb mintha elindult volna felfelé.

Osváth Attila: Nem is kérdés, hogy a sikereket folytatva szeretnénk Zalaegerszegről is hazahozni mindhárom pontot. Az NB I-ben bármikor történhetnek meglepetések, tehát fontos, hogy a csapatnak egyben kell lennie. Ha elkapjuk a fonalat, akkor teljesen reális, hogy megnyerjük a mérkőzést. Tudjuk, hogy a ZTE igazolt néhány támadó játékost, akik játékban magas minőséget képviselnek, így Őket mindenképpen féken kell tartanunk. A kulcs nem más, minthogy a saját játékunkat kell játszanunk, ami eddig hozta a győzelmeket.

A szombati mérkőzésünkkel kapcsolatos jegyinformációk IDE kattintva érhetőek el. 

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

Zteele2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 31 71
2 PAKSI FC 31 54
3 Fehérvár FC 31 53
4 Puskás Akadémia FC 31 49
5 DVSC 31 45
6 MTK Budapest 31 43
7 ZTE FC 31 42
8 DVTK 31 41
9 Kecskeméti TE 31 39
10 Újpest FC 31 37
11 Kisvárda Master Good 31 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 31 20
31. forduló erdeményei
  -   0:0
  -   5:1
  -   1:2
  -   4:2
  -   7:0
  -   4:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök