up231031c.jpg

Kétgólos előnyből végül egy pont lett a Veszprém ellen

2023. okt. 31.  -  Utánpótlás
Nem ment a Zalaegerszeggel és a Kaposvárral szemben.

Banner Pse

U16: Alap, 8. forduló: ZTE FC - PAKSI FC 3 - 1 (0 - 0)

Kezdők: Szabó, Szurma M., Orbán-Zaják, Virág, Szurma Z., Rauf, Farkas, Somogyi, Biszak, Kajári, Jankó

Cserék: Burányi, Bagó, Marosi, Kecskés, Köllő, Farsang

Gólunkat Marosi 52’ szerezte.

„Az egész mérkőzés folyamán gyenge minőségben játszottunk. Igaz, voltak hiányzóink, eltiltott, sérült, válogatottban szereplő és családi programon lévő játékos sem állt rendelkezésre, ezért az U15-ös csapatunkból hárman is a keretünkben voltak. A mérkőzésen kétszer kellett cserélni sérülés miatt, és az egyetlen kapusunk is megsérült a bemelegítés következtében. Ettől függetlenül lehetett volna pontot szerezni, ha kicsivel agilisabban, gyorsabban és határozottabban játszunk. Nem szeretünk Zalaegerszegen futballozni, nem kedvező számunkra a közeg. Lassan reagáltunk a szabad labdákra, nagyon kevés jó teljesítményt láttam, a támadó szekcióban játszó játékosok hetek óta adósak a minőséggel és az eredményességgel. Az az igazság, hogy a veretlenségi széria is nyomás volt a játékosokon, a bajnokságban utolsó csapatként mi is elszenvedtük az első vereségünket. Ledobtuk a terhet, ettől azt várom, hogy a hátralévő három bajnokin további pontokkal szilárdítjuk meg a helyünket az élbolyban. Volt olyan összecsapásunk az ősszel, hogy gyenge játékkal, szerencsével pontot mentettünk vesztett helyzetből, ez most nem jött össze. Az zavar a legjobban, hogy a vezetést megszerezve maradtunk pont nélkül, mintha kicsit minket zavart volna meg a gólunk. A mérkőzéstől függetlenül sokat léptünk előre az őszi idényben” - nyilatkozta Köllő Roland vezetőedzőnk.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U14: Alap Nyugat, 9. forduló: PAKSI FC - VFC USE 2 - 2 (2 - 0)

Kezdők: Viló, Földi, Csötönyi, Fodor, Görgics, Mayer, Hamvas, Rakó, Sallai, Markóci, Démuth

Cserék: Demeter, Nagy, Tóth, Bóvári, Szauer, Weisz

Góljainkat Mayer 8’, Démuth 41’ szerezték.

„Küzdelmes mérkőzést játszottunk, melyet sajnos végül nem tudtunk megnyerni, ugyanakkor érződött, a srácok sok munkát tettek bele. A kiállítás minden téren megfogta a csapatot, minden, amit előre elterveztünk, csak addig működött jól. Sajnálom a srácokat, mert nagyot küzdöttek, viszont előre kell tekintenünk, ebből lehet építkezni” - fogalmazott Báló Tamás edzőnk.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Up231031d

U13: Dél-Nyugat, 9. forduló: Kaposvári Rákóczi BFLA - PAKSI FC 2 - 1 (0 - 0)

Kezdők: Sági, Fekete, Németh, Herman, Szabó Zs., Szabó B., György, Keserű, Mráz
 
Cserék: Kovács, Nagy, Kozma, Fazekas, Kutasi, Nemere

Gólunkat Szabó B. 68’ szerezte.

„Hiába voltunk mezőnyfölényben… Kaposváron egy nehéz talajú pályán próbáltunk dominálni, de nagyon pontatlanok voltunk, sok hibával játszottunk. Két egyéni hiba után 2-0-ra vezettek a hazaiak, sikerült szépítenünk, sőt, az egyenlítés is meglett volna, de a játékvezető nem adta meg a gólunkat. A helyzeteinket már több mérkőzés során sem tudtuk gólra váltani, ezt gyorsan orvosolnunk kell a következő hetekben” - így Mácsik Attila edzőnk.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

U12: Dél-Nyugat, 9. forduló: Kaposvári Rákóczi BFLA - PAKSI FC 3 - 0 (0 - 0)

Kezdők: Varnyú, Szabó, Görbe, Vesza, Domján, Rafael, Böde, Bognár, Orova

Cserék: 
Kiss, Erős, Kerekes, Kern, Szoboszlai, Steigervald

„A csapat, de főként a játékosok fejlődésének szempontjából egy hasznos és jó mérkőzést játszottunk egy jó képességű együttes ellen. Gyorsan vezetést szereztek a hazaiak, de onnan kezdve át tudtuk venni a mérkőzés irányítását, tudtunk nyomást gyakorolni, mezőnyfölényt kialakítani. Működött az alapjátékunk, amit szerettünk volna játszani. Jöttek is a helyzetek, ziccerek, de sajnos ezek ki is maradtak, ezzel a problémával küzdünk sok meccsen. A Kaposvárnak is megvoltak a helyzetei, amiből ők tudtak előbb értékesíteni egyet, és azzal le is zárták a mérkőzést. Pozitívum még, hogy több jó egyéni teljesítmény is volt a mérkőzésen. Az ilyen mérkőzések után mindig kettős érzés van bennem, ugyanis a fejlődés szempontjából - ami ebben a korosztályban a legfontosabb – előre tudtunk lépni, és tényleg sok dologgal elégedett vagyok, de tudom, a játékosoknak szükségük van a sikerélményre is. Ha így dolgozunk és fejlődünk a továbbiakban, és koncentrációban erősebbek leszünk egy-egy szituációban, akkor a győzelmek is jönni fognak. Gratulálunk a Kaposvárnak” - fogalmazott Váli Roland.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök