janujpele23dec.jpg

Tisztában vagyunk az Újpest képességeivel - Hahn

2023. nov. 30.  -  NB I.
Vasárnap folytatódik az év végi hajtás.

Banner Magy2

A 2023/2024-es kiírás tizenötödik kanyarja következik, melyben csapatunk listavezetőként látogat Újpestre vasárnap ebédidőben. A mérkőzés jegyinformációi IDE kattintva érhetőek el.

Soron következő ellenfelünk utolsó ötmeccses formamutatója nem éppen fényes, hiszen a lilák zsinórban négyszer szenvedtek vereséget. Alulmaradtak a Ferencváros, a Fehérvár, a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd ellen, mindezek előtt a Kecskemétet verték. Ez a rossz sorozat éppen elég volt, hogy - míg a tizenegyedik fordulót követően közvetlen mögöttünk, a harmadik helyen álltak - immáron a nyolcadik pozícióig csússzanak vissza.

Az Újpest hazai pályán eddig nyolc találkozót játszott, melyből ötöt megnyert egy döntetlen és két vereség mellett. Nekünk hét idegenbeli összecsapásból kettő három pontot hozott, háromszor megosztoztunk az egységeken, kétszer vesztettünk ellenfeleinkkel szemben.

Az utóbbi időben egyébként rendre kiváló mérkőzéseket vívunk a budapesti lila-fehérekkel, az előző kiírásban például Újpesten, majd a paksi visszavágón is sikert könyvelhettünk el (2-3, 3-1), a harmadik randevún a kiesés elől menekülő házigazdák nagy csatában végül otthon tudták tartani mindhárom egységet (3-2). Az új szezonban az első egymás elleni párharcunk után mi örülhettünk, három gólunkra nem jött válasz a túloldalról.

„Sokat jelentett számomra, hogy a múlt hétvégén végre már egy igazi jó megmozdulást követően tudtam gólt szerezni” - kezdte a megszólalást Hahn János. „Nehéz meccsünk lesz vasárnap, főleg, hogy egy jó szériában vagyunk, így biztos alaposan készülnek belőlünk Újpesten. A lilák otthonában mindig nehéz nyerni, de természetesen szeretnénk a lehető legjobban meglovagolni helyzetünket, és újra három egységgel gyarapítani pontjaink számát. Tisztában vagyunk a hazaiak képességeivel, de az elmúlt időszakban csak magunkkal foglalkoztunk, a játékunkat csiszoltuk, amivel van még tennivalónk, de az látszik, jó úton haladunk, ezt kell a hétvégén folytatnunk” - így előzetes várakozásairól támadónk.

Vajon szurkolóink hogyan taktikáznának a Szusza Ferenc Stadionban? Állítsd össze a kezdő tizenegyet Újpestre - ITT

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök