kapharm1.jpg

A fő irányvonalba, a küzdelembe és a csapategységbe kapaszkodunk - Szappanos

2024. jan. 23.  -  NB I.
Kapus hármasunkat kérdeztük.

Banner Magy1

Ahogy azt pár napja kapusedzőnktől, Csernyánszki Norberttől megtudhattuk, kapus hármasunk kiválóan dolgozik együtt, így a srácok már hónapok óta nagyszerű munkát végeznek egymást folyamatosan előrébb segítve ezzel. A törökországi edzőtábor nyolcadik napján a Tóth, Simon, Szappanos triót szólaltattuk meg.

„Nagyon jól érzem magam, igazán befogadó a társaság” - kezdte Tóth Gábor, aki először táborozik csapatunkkal, miután tavaly szeptemberben egyéves kölcsönszerződéssel érkezett Budaörsről. „Táboroztam már, de ez teljesen más, amit itt megtapasztalok, az sokkal magasabb szint, mint az eddigiek. Jó edzéseink vannak, ahol remekül kiegészítjük egymást. Ezt a tábort én egy hatalmas fejlődési lehetőségnek élem meg, ahol sokat tanulhatok főleg Szappanostól és Csernyánszkitól. Pár nap után sajnos elkezdett fájni a derekam, begyulladt, amit most kezelnek, remélem, mihamarabb újra csatlakozhatok a többiekhez” - fogalmazott huszonegy éves hálóőrünk.

Kapharm2

Simon Barnabásnak ez már a harmadik téli edzőtábora NBI-es csapatunkkal, miután 2021 nyarán Szombathelyről Paksra igazolt. „Nagyon jól érzem magam, a kemény munka mellett pedig igazán jó a hangulat mind a kapusok közt, mind a teljes csapatban. Sok humorral kompenzáljuk a megterhelő edzéseket. Fontos, hogy sérülésmentesen lehozzuk a tábort a megfelelő terhelés mellett. A hátralévő időszakban egyre jobban úgymond meccsbe kell jönnünk, és a lehető legmagabiztosabbá kell válnunk. Úgy érzem, pont ideális a még hátralévő majd’ két hét, hogy topon legyünk” - így utánpótlás-válogatott tizenkilenc éves hálóőrónk.

 


Hajrá, srácok! Hajrá, Paks! A magyar csapat.

Kapharm3

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök