corvsajto1.jpg

A Corvinul éppen tizenegy új játékost próbál beilleszteni a keretébe

2024. júl. 10.  -  Európa-liga
Ellenfelünk vezetőedzője elmondta, mi lepte meg igazán csapatunkban, a csapatkapitány szerint pedig jót tett számukra, hogy már túl vannak egy éles mérkőzésen.

Kupgybann2

Florin Maxim, a Corvinul vezetőedzője: Egy igazi európai mérkőzésre számítunk. Tudjuk, hogy egy jó csapat ellen lépünk pályára, akik jó formában vannak. Tudjuk, hogy a PAKSI FC a magyar csapat, csak magyar játékosokkal a keretben, ami azt jelenti, hogy egy nagyon összetartó, összeforrt gárdával állunk szemben, ugyanakkor nekünk is megvannak a jó tulajdonságaink. Az elmúlt hónapban egy játékos távozott, azonban tizenegy érkezett, ugyan ismertük az igazolásainkat, időre azonban szükségünk van, mire teljes lesz az összhang. A mi klubunk egy felívelő időszakban van, ellenfelünknek egészen más a történelme. Ami Paksot illeti, meglepett bennünket, mikor a kupadöntőben a Ferencváros ellen emberhátrányban sem ingott meg. Talpon maradtak, ami hatalmas kitartásra és szívósságra utal, ezt a helyén kell kezelnünk. Sajnos csak videóelemzéseket készítettünk, hiába voltunk mi is Szlovéniában edzőtáborozni, nem tudtuk élőben megnézni Őket. Ez azonban elég volt, hogy megismerjük a csapatot. Miculescu sérülése, amit a Szuperkupa döntőjében szedett össze, mára rendbejött, csak egy kisebb húzódása volt, már edzésben van.

Alexandru Neacsa, a Corvinul csapatkapitánya: Nagy elvárásaink vannak a mérkőzéssel kapcsolatosan. Volt időnk, így sokat készültünk a találkozóra, tudjuk, mire vagyunk képesek, egy igazán jó összecsapásra számítunk. Látjuk, tudjuk, erős ellenféllel nézünk szembe, kilencven perc után kiderül, mire vagyunk képesek a Paks ellen. Jó ideje együtt dolgozunk, összetartóak vagyunk, ugyanakkor sok új játékos csatlakozott hozzánk, akik idővel biztosan egyre többet segítenek majd nekünk. Az elmúlt időszakban minőségben sokat fejlődtünk, így reméljük, kiváló találkozót játszunk. Ami a múlt heti Szuperkupa-döntőt illeti, annak ellenére, hogy azt elvesztettük, sokat tanultunk belőle. Úgy gondolom, jót tett számunkra, hogy már volt egy éles meccsünk az Európa-liga-selejtezők előtt.

Corvsajto2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 4 12
2 Puskás Akadémia FC 5 12
3 PAKSI FC 5 10
4 Újpest FC 6 9
5 MTK Budapest 5 9
6 Fehérvár FC 6 9
7 DVTK 6 8
8 DVSC 5 7
9 Kecskeméti TE 6 5
10 ZTE FC 5 4
11 Nyíregyháza 6 4
12 ETO FC Győr 5 1
6. forduló erdeményei
  -   2:1
  -   1:3
  -   2:1
  -   3:1
  -   0:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök