konyikis1.jpg

Könyves: Nagyot küzdött a csapat

2019. máj. 13.  -  NB I.
A szombati fontos és egyúttal győztes találatunk szerzőjével beszélgettünk.
A szombati fontos és egyúttal győztes találatunk szerzőjével beszélgettünk.
Hogy készültetek a Kisvárda elleni összecsapásunkra? 
 
Az összetartás fontossága miatt a hétköznapokban a tréningeken túl csapatprogramokat tartottunk. Ezek jól sikerültek, és úgy gondolom, mindenki maximálisan átérezte az előttünk álló találkozó fontosságát. Talán ennek köszönhető, hogy több mint százszázalékot nyújtott az egész csapat. Ami engem illet, örülök, hogy olyan formába kerültem, amivel igazán sikerhez segíthettem a csapatot. 

Milyen volt a hangulat a meccs előtt az öltözőben, mit beszéltetek meg, mielőtt elhagytátok azt? 
 
Nem volt nagy feszültség. Mindenkin azt éreztem, hogy bízik az összhangban, a másikban és a segítségében. Vezetőedzőnk pedig elmondta a taktikát, amit - véleményem szerint – hellyel közzel meg is csináltunk, így semmi más nem lehetett ennek a találkozónak a végkimenetele, csak a győzelem. 

Milyen volt belülről a találkozó? 
 
Nem volt egy sok helyzetet hozó mérkőzés, de meglátásom szerint uraltuk a párharcot. Az első félidőben voltak lehetőségeink, a második játékrészt jobban kezdte a Kisvárda, de a gólunk után még több opciónk adódott gólszerzésre, nyilván ehhez vendégeink kitámadásai is kellettek. Összegezve, nagyon küzdött a csapat, és megérdemelt három pontot szereztünk. 
 
konyikis3.jpg

A Vidi ellen találtál be legutóbb, most, a gólörömödnél úgy látszott, kiszakadt belőled valami. Jól gondolom? 
 
Igen! Sajnos még nem értem teljesen, hogy a Fehérvárnak lőtt gólom után miért torpantam meg egy kicsit. Biztos megvolt az oka, amit a későbbiekben meg is fejtek majd, mindenesetre meccsről meccsre próbáltam jobb lenni, most jött ki. Közben ugye voltak hátráltató körülmények is, az ötödik sárga lapom vagy a piros kártyám Diósgyőrben, ezeket figyelembe véve volt tartozásom a szurkolók, a csapat és a stábtagok felé. A most szerzett találatom igazán jól jött ki. 

Ugye a bennmaradás már fix, de az utolsó fordulóban még akár egy hellyel feljebb is lopózhatunk a tabellán. Hogy utazunk a DVSC-hez?
 
Őszintén szólva nagyon várom a vasárnapi túránkat. Szerintem nem voltunk annyira görcsösek, ugyanakkor a vállunkat nyomta egy kicsit a kiesés terhe, mivel ez már nincs, végre felszabadultan játszhatunk. Jó meccsre számítok, ami számomra természetesen külön pikantériával bír majd.
 
konyikis2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 29 65
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 29 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 29 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 29 25
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök