kul20in1.jpg

Kulcsár: nincs megállás!

2020. febr. 03.  -  NB I.
Védőnk meccsről meccsre haladva gyűjtögetne egyre több pontot - legyen úgy!
Védőnk meccsről meccsre haladva gyűjtögetne egyre több pontot - legyen úgy!
banner_kap.jpg

Kezdjük talán onnan, hogy sikerült a téli felkészülésed?
 
Ami a legfontosabb volt, hogy nem hagytam ki egy darab edzést sem, az egész felkészülést az első percétől az utolsó momentumáig végigcsináltam. Hála Istennek egészségügyileg minden rendben ment, a térdeimmel sem volt semmi panaszom, valamint a betegség sem ért utol. Számomra most ezek voltak a legfontosabbak. Úgy érzem, a felkészülési mérkőzések, ahogy az egész csapatnak, nekem is jól sikeredtek, sokat fejlődtünk tőlük. Persze sosem vagyok elégedett a teljesítményemmel, mindig jobb és jobb szeretnék lenni.

Két kilencven perccel nyitottad a tavaszi idényt. Te hogyan élted meg az előző két meccsünk?
 
Az első, Ferencváros elleni találkozásunkról nem is szeretnék nagyon sokat beszélni. Sajnos történt, ami történt, ott is hagytuk. A Zalaegerszeg elleni hazai összecsapáson viszont mindenképpen szerettünk volna javítani. Ez sikerült, még akkor is, ha a játékunk nem teljesen azt mutatta, amit a későbbiek során szeretnénk látni. Jelenlegi helyeztünkben mindennél fontosabb volt a múlt szombati pont megszerzése, de nincs megállás…
 
kul20in2.jpg 

Pontosan, szerdán a Kaposvári Rákóczihoz látogatunk, majd hétvégén jön hozzánk a Puskás Akadémia…
 
Fontos, hogy a PAFC elleni találkozónkkal még ne foglalkozzunk, hiába itthon játszunk majd velük. Meccsről meccsre kell haladni, minél több pontot gyűjtve. Kaposváron szeretnénk nyerni, még akkor is, ha egészen biztos, nem lesz egyszerű dolgunk. Legutóbb pont a felcsútiaknak akadt nehéz dolguk ott. Mi mindenképpen három ponttal szeretnénk hazatérni, hogy tovább zárkózhassunk a középmezőnyhöz.

Mit vársz a tavaszodtól?
 
Meglátjuk, mennyi szerepet kapok majd, egy biztos, mindig a legjobb formámmal szeretnék segíteni a csapaton. Folyamatosan jobb és jobb szeretnék lenni, és újra előhozni a legutóbbi sérülésem előtti teljesítményem. Az lenne a legjobb, ha minél több olyan kilencven percet abszolválhatnék sikeresen, ahol a csapat is előrébb tud lépni.
 
kul20in3.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Puskás Akadémia FC 6 15
2 Ferencvárosi TC 5 15
3 Újpest FC 7 10
4 PAKSI FC 6 10
5 MTK Budapest 6 9
6 DVTK 7 9
7 Fehérvár FC 7 9
8 DVSC 6 7
9 ZTE FC 6 7
10 Nyíregyháza 7 7
11 Kecskeméti TE 7 5
12 ETO FC Győr 6 4
7. forduló erdeményei
  -   3:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   0:0
  -   3:2
  -   1:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök