sajbiszlov2.jpg

Sajbán élvezi a játékot

2021. júl. 15.  -  NB I.
Csatárunkkal a Zeleznicar elleni meccsünkről, valamint a táborról beszélgettünk.
Csatárunkkal a Zeleznicar elleni meccsünkről, valamint a táborról beszélgettünk.
banner_magy1.jpg

„Úgy gondolom, jól játszottunk, talán ott tudtuk folytatni, ahol a vasárnapi meccsen abbahagytuk hasonló felállásban” - kezdte Sajbán a másodosztályú szerb csapat elleni összecsapásunkról. „Véleményem szerint jól ment a játék, csak éppen pont annyival voltunk fáradtabbak az első meccsünkhöz képest, hogy nem jött ki az az él, ami a győzelemhez kellett volna. A helyzeteink megvoltak, hisz’ a két gólunkon kívül legalább további öt lehetőséget kialakítottunk, amivel meg is nyerhettük volna a találkozót. Végig mi támadtunk, mi kezdeményeztünk, ellenfelünk körülbelül akkor kétszer járt a kapunknál, mikor be is vette azt.” 

sajbiszlov1.jpg

Támadónk ugyan a Zeleznicar ellen nem szerzett gólt, de három nappal korábban a Hermannstadt ellen Ő kezdte a góltermelést. „Eddig jól alakul a tábor, a vasárnapi meccsen kimondottan élveztem a játékot, de a szerdairól sem tudok rosszat mondani. Az edzések is mennek, és hála Istennek sérülésem és semmilyen más problémám sincs. Remélem, így folytatódik minden.” 

Végül arra is rákérdeztünk, csatárunk mit vár a további edzőmeccsektől és napoktól, hetektől. „Szeretnénk azt a játékot folyatni és tovább tökéletesíteni, ami most, itt a táborban kezd összeállni. Egyénileg kellenek a villanások, mindegy, hogy kitől, csak jöjjenek az extrák, amik majd győzelmekhez segítik a csapatot a következő felkészülési találkozóinkon és majd a bajnokságban is."

Legyen így! Hajrá, Paks!

her1c.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök