szlovvege2.jpg

Újra itthon a srácok!

2021. júl. 19.  -  NB I.
Letudva az egyhetes szlovéniai edzőtábor is - két hét a rajtig.
Letudva az egyhetes szlovéniai edzőtábor is - két hét a rajtig.
banner_magy2.jpg 
 
Ahogy azt a nyári szünet után írtuk, a felkészülési időszak szokás szerint ismét három szakaszra volt osztható, melynek az első etapjában itthon alapoztak a srácok, majd az edzőtábor következett, végül pedig, közvetlenül a bajnoki rajt előtt, ismét idehaza tréningezik a csapat. 
 
Rohan az idő, hiszen a múlt hétvégével már a felkészülési időszak második része, a szlovéniai edzőtábor is véget ért. A szomszédos országban töltött hét nap alatt csapatunk a megannyi edzésen és megbeszélésen túl öt edzőmérkőzést játszott. Összemértük erőnket a román  FC Hermannstadt (1-1 és 4-0), a szerb FK Zeleznicar Pancevo (2-2), a cseh 1. FC Slovácko (1-2) és a szlovén NK Rogaska (7-2) együttesével. A remek ellenfelek mellett a nagyszerű idő, a kiváló pályák és a kitűnő szállás is csapatunk céljait szolgálta, miszerint minél jobb erőben térjünk haza, és folytassuk a felkészülést a 2021/22-es OTP Bank Liga szezonra. 
 
szlovvege1.jpg
 
"Úgy gondolom, a tábor maximálisan elérte a célját. Sok meccset játszottuk, de ez is volt a cél, továbbá, hogy olyan ellenfeleink legyenek, akik kicsit pörgősebbek, agresszívabbak. Ez összejött! Ezeken felül szinte minden nap kettőket edzettünk, tehát kellőképpen elfáradtunk. Összerázódnunk nem kellett, hiszen köztünk mindig remek a hangulat, persze az újonnan érkezőket kicsit jobban is megismertük. Ami engem illet, hála Istennek eddig egy igazan jó felkészülést tudhatok magam mögött. Jó erőben érzem magam, amit teljes mértékben próbálok átvinni a bajnokságra is. Örülök a góljaimnak, és úgy érzem, a játékom is elfogadható, de mindez a teljes csapatra szintén elmondható. Kiváló felkészülésben vagyok, így felettébb várjuk a bajnoki rajtot" - fogalmazott a '21-es nyári táborunkról Ádám Martin. Csatárunk egyébként kifejezetten termékeny az előszezon során, hiszen eddig hét meccsen kapott szerepet és összesen ugyanennyi, hét gólt is szerzett. 
 
A Szlovéniában játszott találkozóinkkal együtt eddig összesen nyolc edzőmeccsel hangoltunk a bajnoki rajtra. Hátravan azonban még két hét, mely idő alatt finomhangolhatunk és végleg kiküszöbölhetjük az esetlegesen adódó hibákat. Zárásként pedig július 24-én szombaton, a Budafok ellen hangolunk a hó utolsó napján esedékes bajnoki rajtra. 
 
A nyári felkészülés utolsó kanyarjába fordultunk tehát, mindent bele, srácok!
 
szlovvege3.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

SHOP

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 MTK Budapest 7 14
2 DVTK 7 13
3 DVSC 6 12
4 PAKSI FC 6 11
5 Puskás Akadémia FC 7 11
6 Újpest FC 7 11
7 Ferencvárosi TC 4 9
8 Kecskeméti TE 6 9
9 Fehérvár FC 6 4
10 Mezőkövesd ZSÓRY FC 6 4
11 Kisvárda Master Good 6 4
12 ZTE FC 6 3
7. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   0:2
  -   3:1
  -   0:2
  -   0:2

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök