ricsfel1.jpg

Nagy Richárd: Nagyszerű gárdánk van kiváló taktikával

2021. júl. 20.  -  NB I.
Szélvész gyors cselgépünkkel beszélgettünk.
Szélvész gyors cselgépünkkel beszélgettünk.
banner_pse.jpg
 
Technikás játékosunkkal sem kezdhettük mással beszélgetésünk, mint a nemrég végetért edzőtáborral. „Egy kiváló edzőtáboron vagyunk túl, ahol teljesen más futballkultúrájú csapatok ellen játszhattunk, akik sokkal pörgősebb játékot játszottak, mint itthoni ellenfeleink” - vágott bele Nagy a sűrűjébe a kedd délelőtti tréning után. „Maximálisan fel tudtuk venni a kesztyűt kinti ellenfeleinkkel, sőt, több esetben is mi domináltunk, és volt, hogy sima győzelmet arattunk.” Gyorsaságáról és cseleiről híres labdarúgónk ezt követően már a jelen, a felkészülés úgymond záróetapjára tért rá. „Most jön a finomhangolás, a frissítés, hogy a Mezőkövesd ellen a lehető legjobb állapotban legyünk. Erőnlétileg mindenki jó állapotban van, kemény edzéseken vagyunk túl, így felettébb várjuk a kezdést, az éles meccseket.” 
 
Ha már kezdés, kíváncsiak voltunk arra is, foglalkoztatja-e az öltözőt első ellenfelünk, a Mezőkövesd csapata bő másfél héttel a rajt előtt. „Beszélgetünk már róluk, de még nem olyan intenzíven, hisz’ van még időnk. Nagyon fontos egy jó szezonkezdet, mivel az egy nagy löketet tud adni a csapat számára. Meg szeretnénk húzni és nemcsak az elejét, hanem ismét az egész bajnokságban jól kívánunk szerepelni. Nagyszerű gárdánk van, egy kiváló taktikával, amibe az összes játékosunk maximálisan beleillik.” 
 
Huszonnyolcas játékosunkat végül egyéni felkészültségéről és céljairól faggattuk. „Szerencsére elkerültek a sérülések, amit gyorsan le is kopogok, bár nem vagyok egy sérülékeny játékos. Fizikailag jól érzem magam, de azért még a hátralévő másfél hétre, ahogy a többieknek, úgy nekem is szükségem van. És utána maximálisan készen leszek, leszünk a kezdésre. Minden szezon előtt, így most is van a fejemben egy kanadai tabella szám (gól + gólpassz - a szerk.), amit el szeretnék érni, de ezt előzetesen babonából sosem árulom el, így most sem teszek kivételt. Ezek mellett szeretnék minél többet a pályán tölteni, segíteni a csapatnak, és remélem, minimum annyira sikeresek leszünk, mint az előző évadban.” 
 
Mi is reméljük, Ricsi! Hajrá, srácok! Hajrá, Paks! A magyar csapat!
 
ricsfel2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 28 64
2 PAKSI FC 28 50
3 Fehérvár FC 28 49
4 Puskás Akadémia FC 28 43
5 DVSC 28 42
6 MTK Budapest 28 40
7 DVTK 28 37
8 ZTE FC 28 35
9 Kecskeméti TE 28 34
10 Újpest FC 28 34
11 Kisvárda Master Good 28 24
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 28 20
28. forduló erdeményei
  -   1:1
  -   2:3
  -   0:4
  -   1:2
  -   4:1
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök