mez21dan2.jpg

A Mezőkövesd ellen készülünk

2021. júl. 28.  -  NB I.
Rangadóval, itthon kezdjük az újabb NBI-es évadot!
Rangadóval, itthon kezdjük az újabb NBI-es évadot!
banner_magy1.jpg 
 
Július 30-án, pénteken nyolcvankét nap után ismét NBI-es bajnoki összecsapást vívunk. A bő három hónappal ezelőtti találkozónkkal a 2020/21-es szezont zártuk, az előttünk állóval pedig a 2021/22-est nyitjuk, zsinórban a tizenhatodikat. „Hogy valójában hogyan sikerült a felkészülésünk, azt majd végül úgyis az éles meccseink eredményei fogják eldönteni. Most azt érezzük, a kemény munkát elvégeztük, és jól sikerültek az edzőmérkőzéseink is, így tehát nagyon várjuk a rajtot” - fogalmazott ikonikus játékosunk, Böde Dániel honlapunknak a szerda délelőtti tréninget követően. 
 
Csapatunk a Mezőkövesd gárdája ellen kezdi a következő bajnoki versenyfutását, mely párosítás - mint azt már megszokhattuk - igazi rangadónak ígérkezik. Felettébb sokat számíthat viszont, hogy a szezon első tétmeccsét idehaza játszhatjuk, hiszen az előző szezon előtt átadott teljesen új arénánk sikerült igazán belaknunk. Tizenhét hazai mérkőzésünkből mindösszesen négyet vesztettünk el hazai környezetben, ebből mondjuk pont egyet a matyóföldiek ellen. „Ismételten azt tudom mondani, majd a meccs után meglátjuk, jó volt-e a Mezőkövesd ellen rajtolni, de előbb-utóbb egyébként mindenkivel kell játszani, szóval… Egy masszív, szervezett ’kövesdre számítunk, akik inkább a védekezéssel és a kontrákkal lesznek elfoglalva. Ellenben nekünk elengedhetetlen lesz ezeket levédekeznünk, és az adódó helyzeteinket nagy számban kihasználunk” - így az évadnyitó összecsapásunkra vonatkozóan előzetes várakozásairól kapitányunk. 
 
mez21dan1.jpg
 
Tizenhármasunk végül az előttünk tornyosuló harminchárom kanyarról így vélekedett. „Mindig azt mondom, először maradjuk bent ismét, aztán persze a felső határ lehet a csillagos ég. Ami engem illet, huszonpár meccsen mindenképpen szeretnék pályára lépni.” 
 
Lassan megkezdődik tehát ismét a bajoki pontok hajszolása, és a hármas egységek bűvöletében töltött hétvégék sokasága. Fontos és felettébb örömteli továbbá, hogy stadionunk újfent kinyithatja kapuit szurkolóink előtt, hogy végre újra közösen, együtt harcoljunk a győzelmekért, sikerekért. 
 
A péntek esti mérkőzésünkkel kapcsolatos jegyértékesítési információk IDE kattintva találhatók. 
 
Legyünk minél többen, és töltsük meg arénánk lelátóit! Hajrá, Paks
 
mez21dan3.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Puskás Akadémia FC 6 15
2 Ferencvárosi TC 5 15
3 Újpest FC 7 10
4 PAKSI FC 6 10
5 MTK Budapest 6 9
6 DVTK 7 9
7 Fehérvár FC 7 9
8 DVSC 6 7
9 ZTE FC 6 7
10 Nyíregyháza 7 7
11 Kecskeméti TE 7 5
12 ETO FC Győr 6 4
7. forduló erdeményei
  -   3:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   0:0
  -   3:2
  -   1:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök