pus2122elea1.jpg

PAFC - Paks - meccs előtti nyilatkozatok

2021. aug. 05.  -  NB I.
Nem kérdés, javítanánk, de nem lesz egyszerű.
Nem kérdés, javítanánk, de nem lesz egyszerű.
banner_magy2.jpg 
 
Vasárnap este nyolckor a 2021/22-es OTP Bank Liga szezon második fordulója következik. A Puskás Akadémia elleni, idegenbeli mérkőzésünkkel kapcsolatosan játékosaink előzetes várakozásaira voltunk kíváncsiak. 

Nagy Gergely: Több kell, minden fronton több kell! Sajnos nem úgy alakult az első forduló, ahogy azt terveztük, és nem lehet ekkora előnyt adni a többieknek, tehát most mindenképp kellenek a pontok. Ha hozzuk a tavalyi szervezettséget, egészen biztos, jó eredményt tudunk hozni. Motiváltan és erőtől duzzadva várjuk a vasárnapi összecsapást. Mindig feltérképezem az ellenfelet, így tettem már a felcsútiakkal is, de új felfogásunk szerint továbbra sem alkalmazkodunk senkihez, a saját játékunkat fogjuk erőltetni. Volt egy-két védésem az első kanyarban, de most hétvégén még több labdát fognék, akasztanék meg. Hátulról továbbá még erőteljesebben kell majd előre hajtanom a srácokat, jobban belefolyva ezzel a játékunkba. 

Szabó János: Egy biztos, sokkal jobban kell majd pörgetnünk a játékot, és pontosabb labdákat kell adjunk egymásnak, mint tettük azt a Mezőkövesd elleni nyitányon. Tavaly a három meccsből kétszer is magabiztos győzelmet arattunk a Puskás Akadémia ellen, de mindkétszer idehaza tettük ezt. Felcsúton szoros meccset játszottunk, 2-0-ról álltunk fel, de aztán a hazaiak tudtak még egy győztes gólt szerezni. Ha jól emlékszem, eddig mindösszesen egyszer ünnepelhettünk aktuális ellenfelünk otthonában, annak is immáron lassan négy éve, így épp itt az ideje, hogy megtörjük rossz felcsúti szériánk. Az egész csapat azon van, hogy kijavítsuk a halovány kezdést, és hazahozzuk a három pontot. 
 
pus2122elea2.jpg

Windecker József: A Mezőkövesd elleni mérkőzésünk második félidei teljesítményéből szeretnénk építkezni. Úgy gondoljuk, ott már hellyel-közzel azt játszotta a csapat, amit szeretnénk. Ez alkalommal is dominálni szeretnénk, de sokkal többet, mint a ’kövesddel szemben. Az első fordulóban kollektíven a tudásunk alatt játszottunk, de most mindenképpen javítanánk, és győzelemmel térnénk haza. Ami engem illet, szeretném visszaverekedni magam a kezdőbe, ugyanakkor bármikor kapok lehetőséget, azon leszek, hogy minden erőmmel segítsek a csapatnak, a klubnak és örömöt okozzunk a szurkolóinknak. 

Sajbán Máté: Helyzetek, helyzetek és helyzetek kellenek! A mi szempontunkból a legfontosabb, hogy kijavítsuk az első vereségünk, továbbá fontos lenne megszereznünk az első pontjainkat is, de ehhez el kell hagynunk, ki kell javítanunk a tompa kezdést. Végig egy szinten kell játszanunk, és már a kezdéstől úgy szükséges futballoznunk, ahogy a Mezőkövesd ellen abbahagytuk. Természetesen újra betalálnék, de ehhez egészen biztos, az első meccsünk második felidei játéka elvárt. Sok lehetőséget kell kidolgoznunk, hisz’ láthatjuk, előbb-utóbb abból lesznek a gólok. 
 
Hajrá, srácok! Hajrá, Paks! A magyar csapat!
 
pus2122elea3.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 32 71
2 PAKSI FC 32 55
3 Fehérvár FC 32 53
4 Puskás Akadémia FC 32 52
5 DVSC 32 48
6 DVTK 32 44
7 ZTE FC 32 43
8 MTK Budapest 32 43
9 Kecskeméti TE 32 42
10 Újpest FC 32 37
11 Kisvárda Master Good 32 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 32 20
32. forduló erdeményei
  -   4:3
  -   1:0
  -   1:1
  -   1:3
  -   2:0
  -   0:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök