dvscele21aug1.jpg

Paks - DVSC - meccs előtti nyilatkozatok

2021. aug. 12.  -  NB I.
A sikerért motiváltan, szervezetten, agresszíven kell futballoznunk.
A sikerért motiváltan, szervezetten, agresszíven kell futballoznunk.
banner_magy2.jpg
 
Szombat délután négy órakor az évad harmadik fordulóját játsszuk. Az első kanyar után újra itthon lépünk pályára, ám reméljük, ezúttal keserű szájíz helyett sokkal inkább mosolygósan zárjuk majd a kilencven percet arénánkban. A DVSC elleni, hazai összecsapásunkkal kapcsolatosan játékosaink előzetes várakozásaira voltunk kíváncsiak.  

Lenzsér Bence: Talán nem meglepő, nehéz mérkőzésre számítunk. Úgy gondoljuk, egy jó csapat ellen játszunk, akik előrefelé is kiváló futballistákkal rendelkeznek. Kielemeztük és felkészültünk ugyanakkor a Debrecenből! Aktuális ellenfelünknek jó kapu elé érkező labdarúgói vannak, továbbá gyors szélsőkkel rendelkeznek, valamint a középpályájuk is erős. Mi természetesen megpróbáljuk majd a saját játékunk hozni. Az biztos, a lehető leggyorsabban kell a szabad embereinket megjátszanunk a sikeres támadásépítésekhez. 

Szélpál Norbert: Mindenképpen egy kemény meccsel számolunk, hisz’ könnyű párharc már rég nincs az NBI-ben. Szeretnénk kijavítani az első fordulóban, idehaza szenvedett vereséget, és győzelmet ünnepelni közönségünkkel a szombati kilencven percet követően. Jól telt a hét, tisztességgel felkészültünk a DVSC-ből, így izgatottan várjuk a találkozót. Az egész Debrecenre figyelünk, elöl pedig nagy számban értékesítenénk a helyzeteinket, ahogy tettük azt az elmúlt hétvégén. Szokásos felfogásunk kell hozni, akárcsak Felcsúton, és nem lehet gond. Reméljük, minimum úgy futballozunk majd, mint a múlt hétvégén. 
 
dvscele21aug2.jpg

Balogh Balázs: Ahogy a többiek, én is felhívnám a figyelmet, nem lesz egyszerű dolgunk. A Debrecenben biztosan ég a vágy, hogy visszavágjon az utolsó egymás elleni mérkőzésünkért, mikor is a több mint egy éve játszott 1-1-es döntetlen az Ő kiesésüket eredményezte az első osztályból. Nekünk a minket jellemző játékra kell összpontosítanunk, és az első perctől presszingelnünk kell. Felcsúton is ezt tettük, szép győzelem lett a vége. Úgy érezzük, kezd összeállni a csapatunk, a szezon eleji forma kezdi kirúgni magát, lassan tehát jó pályára állunk. Itthon játszunk, az előző szezonban pedig kiváló mutatókat hoztunk stadionunkban, ebből ebben az évadban sem engedhetünk. A sikerért motiváltan, szervezetten, agresszíven kell futballoznunk. Szeretünk idehaza, a saját szurkolóink előtt pályára lépni, ez mellettünk szól, de - ahogy azt már mondtam - a Debrecen biztos felszívja magát ellenünk. 

Böde Dániel: Itthon mindenki ellen győzelmi esélyekkel kell kifutnunk a gyepre, így van ez a Debrecennel szemben is. Mivel az első fordulóban hibáztunk, most muszáj lesz behúznunk ezt a találkozót. Nem tudjuk, mi járhat a fejükben, de nem is ez a fontos, saját magunkkal kell foglalkozunk. A héten kielemeztük a DVSC-t, így felkészülten várjuk Őket. Minden mérkőzést apróságok billentenek el valamely’ irányba, egészen biztosan most is így lesz ez.
 
banner_kvdvsc21aug.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök