hahneb1.jpg

Hahn: Visszaigazolás az újbóli behívó

2021. aug. 25.  -  NB I.
Gólvágónk ismét ott a válogatott keretében.
Gólvágónk ismét ott a válogatott keretében.
banner_magy1.jpg

Marco Rossi szerda délben kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőkre készülő keretét, a csatárok névsorában pedig gólkirályunk, Hahn János ismét helyt kapott a legjobbak közt. 

„Nagyon jó érzés volt újra a keretben látni a nevem. Igazából én is csak a kihirdetéskor tudtam meg, hogy kapitányunk újra számít rám, számol velem. Nagy meglepetés volt tehát, és egy kellemes visszaigazolásként élem meg, ami talán a nyári Eb alatti munkámnak is szól” - nyilatkozta honlapunknak támadónk a hírre reflektálva. 

Válogatottunk az I-csoport előkelő második helyén, hét ponttal és 10-4-es gólkülönbséggel várhatja a folytatást. Mint jól ismert, az első fordulóban 3-3-at játszottunk a lengyelekkel idehaza, majd San Marinoban is hármat vágtunk, viszont a hazaiak egyszer sem tudták bevenni kapunkat. Harmadik fellépésünk Andorrában volt, ahol 1-4-et mutatott az eredményjelző kilencven percet követően. Innen jön tehát a szeptemberi folyatás. A kilencedik hónap második napján az angolokat fogadjuk, ötödikén Albániában lépünk pályára, nyolcadikán Andorra nemzeti csapata érkezik a Puskás Arénába. 

hahncip3.jpg

„A szép Eb-szereplés után persze még jobban bizakodunk. Szeretnénk partiban lenni Angliával, hisz’ nyáron újra megmutattuk, a legnagyobbakkal is maximálisan fel tudjuk venni a kesztyűt. A három meccs közül talán az angol lesz a legnehezebb, de a másik két ellenfelet sem szabad félvállról venni, sőt…” - így Hahn a következő három vb-selejtező mérkőzésről. 

Csatárunk válogatott szereplését természetesen folyamatosan nyomon követjük majd, és - ahogy eddig minden ilyen alakalommal - most is rendre megszólalásokkal jelentkezünk gólérzékeny játékosunktól. 

Hajrá, Janó! Hajrá, magyarok!

hahncip2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Puskás Akadémia FC 6 15
2 Ferencvárosi TC 5 15
3 Újpest FC 7 10
4 PAKSI FC 6 10
5 MTK Budapest 6 9
6 DVTK 7 9
7 Fehérvár FC 7 9
8 DVSC 6 7
9 ZTE FC 6 7
10 Nyíregyháza 7 7
11 Kecskeméti TE 7 5
12 ETO FC Győr 6 4
7. forduló erdeményei
  -   3:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   0:0
  -   3:2
  -   1:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök