ujp2122ele1.jpg

Paks - Újpest - meccs előtti nyilatkozatok

2021. aug. 26.  -  NB I.
Dominancia, szervezettség, markánsság, no és a védekezés…
Dominancia, szervezettség, markánsság, no és a védekezés…
banner_magy1.jpg

Vasárnap este nyolc órakor a szezon ötödik fordulója következik, melyben továbbra is az első hazai győzelmünkre hajtunk… Az első és a harmadik kanyar után tehát újra itthon lépünk pályára, a nyitányon a Mezőkövesd vitte el a pontokat arénánkból, majd a Debrecennel osztozkodtunk. Az Újpest ellen azonban már itt az ideje idehaza tartani az összes egységet. Következő hazai összecsapásunkkal kapcsolatosan játékosaink előzetes várakozásaira voltunk kíváncsiak.   

Sajbán Máté: Ott kezdeném, hogy ugye az egész tavalyi szezonban egyszer sem tudtunk nyerni az Újpest ellen, pedig kétszer is idehaza játszottunk velük. Ezen most - ismételten itthon - változtatnunk kell! A másik oldala a történetnek, hogy igen rosszra sikerült az előző, Honvéd elleni összecsapásunk, javítanunk, győznünk kell! Az eddig mutatott játékban előre kell lépnünk, és az eredményességhez még dominánsabbaknak kell lennünk. Ami engem illet, jól vagyok, minden rendben, ahogy mindig, most is betalálnék, de jelenleg a csapat sikere a legfontosabb, mindegy tehát, ki szerez gólt, csak tartsuk itthon a három pontot. Az Újpest után a következő meccsünk is idehaza lesz, fontos periódusban vagyunk, melyből minél több pont kell, hogy az élmezőnybe tartozhassunk. 
 
banner_kvujp2122o.jpg

Bognár István: Nem lesz egyszerű mérkőzés, az fix, hiszen az utóbbi időben sajnos mumusunk lett az Újpest. Nem fekszik a játékuk mostanság, de itthon már végre győznünk kell, mindegy, ki az ellenfél. Tavaly nagy fegyverünk volt a hazai pálya, ezzel idén még nem tudtunk élni. Minden téren mindenkinek fejlődni kell az előzőekhez képest. A kínálkozó játékhelyzeteket jobban kell megoldanunk, és védekeznünk is sokkal jobban kell, de ez nem csak a hátvédek szerepe. Fontos győzelem lenne a vasárnapi, ami meglátásom alapján sokat dobna a csapaton. A közepes szezonkezdet után, hogy ne maradjunk túlságosan le a tabella elejétől, az előttünk álló két hazai meccsből minimum négy pontot szereznénk, de inkább hatot. 

Szabó János: Az eddigieknél egy sokkal markánsabb játék szükséges! Sosem könnyű az Újpest ellen játszani, még hazai pályán sem, ugyanakkor el kell kezdenünk gyűjtögetni a pontokat. Pontosabban és szervezettebben kell futballoznunk, ahogy tettük azt mondjuk Felcsúton. Stabilizálni kell a játékunk, jó lenne végre nem három gólokat kapni itthon, ellenben elöl minél többet szerezni. Én is úgy gondolom, csak egy szép kerek győzelemre lenne szüksége a csapatnak, hogy megragadjuk azt a fonalat, amibe az előző szezonban kapaszkodtunk. Minden képességünk megvan, hogy bárkit megfoghassunk, még egy mumust is. Biztos vagyok benne, hogy vasárnap mindenki megsokszorozott erőbedobással és koncentrációval azon fog dolgozni, hogy kilencven percet követően újra három ponttal gyarapodhassunk.
 
ujp2122ele2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Puskás Akadémia FC 6 15
2 Ferencvárosi TC 5 15
3 Újpest FC 7 10
4 PAKSI FC 6 10
5 MTK Budapest 6 9
6 DVTK 7 9
7 Fehérvár FC 7 9
8 DVSC 6 7
9 ZTE FC 6 7
10 Nyíregyháza 7 7
11 Kecskeméti TE 7 5
12 ETO FC Győr 6 4
7. forduló erdeményei
  -   3:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   0:0
  -   3:2
  -   1:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök