tork22d3a2.jpg

Játékos szemmel a tábor és az első edzőmeccsünk

2022. jan. 10.  -  NB I.
Így Balogh Balázs és Medgyes Sinan.
Így Balogh Balázs és Medgyes Sinan.
 banner_magy1.jpg
 
Csapatunk vasárnap lejátszotta első edzőmérkőzését a téli felkészülési időszakban. A román CSU Craiova ellen ugyan vereséget szenvedtünk, vezetőedzőnk viszont a találkozót követően elmondta, miről is szólt számunkra pontosan ez a találkozó. A hétfő délelőtti térninget követően Balogh Balázst és Medgyes Sinant kértük meg, meséljék el, hogy látták Ők belülről az első törökországi megmérettetésünket. Balogh az első, míg Medgyes a második félidőben futballozhatott a pályán. 

„Jó volt végre újra mérkőzést játszani a betegségem után” - kezdte technikás középpályásunk, aki ugye az utolsó két bajnokinkról, az Újpest és az MTK ellen hiányzott keretünkből. „Örülök, hogy egészséges vagyok, és a felkészülést már a társakkal együtt kezdhettem. A meccsre térve: kiváló ellenféllel találkoztunk, ráadásul nekünk ez még csak az első mérkőzésünk volt, ami meg is látszott. Ha egy kicsit pontosabbak lettünk volna, több gólt is szerezhettünk volna az adódó helyzeteinkből…” 

tork22d3d.jpg

A második játékrészben jött is a több gól, sőt, sikerült a háromgólos hátrányunk egyre csökkenteni, erről már balszélsőnk mesélt. „Úgy vélem, az első húsz perc jól sikerült a találkozó második felében. Jól támadtunk le, gólokat szereztünk. A letámadásainkban azonban egy-két helyen elcsúsztunk, aminek következtében ellenfelünk átjátszott bennünket. Ami a saját teljesítményemet illeti, nekem is jól sikerült a félidő fele, viszont utána már nem igazán ment sajnos…” 

Két játékosunkat aztán a tábori létről is kifaggattuk, mennyire vették már fel, szokták meg a szakmai stáb diktálta törökországi ritmust. 

„Nagyon jól érzem magam” - folytatta Medgyes. „A körülmények parádésak, és a pályák is kifogástalan minőségűek. Minden adott ahhoz, hogy jól teljesítsünk, a programunk nagyszerűen össze van állítva, semmire sem lehet tehát panaszunk!” 

„Keményen, lelkiismeretesen kell készülnünk” - ezek már Balogh szavai. „Mindenkinek maximálisan az edzésekre kell fókuszálnia, hogy aztán jó tavaszt produkáljunk. Minden tökéletes a táborban. Csak ismételni tudom az előttem szólókat, mindenben kifogástalan körülményeket teremtett a klub, így csak rajtunk múlik, mit hozunk ki belőle.” 

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

tork22d3b.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

SHOP

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 15 31
2 Ferencvárosi TC 14 27
3 Fehérvár FC 15 24
4 DVSC 15 24
5 Puskás Akadémia FC 15 24
6 MTK Budapest 15 21
7 Kecskeméti TE 15 20
8 DVTK 15 20
9 Újpest FC 15 20
10 Mezőkövesd ZSÓRY FC 14 14
11 ZTE FC 15 14
12 Kisvárda Master Good 15 11
15. forduló erdeményei
  -   1:2
  -   0:3
  -   0:0
  -   1:2
  -   3:1
  -   0:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök