keszinttor1.jpg

Kesztyűs mindent belead a téli felkészülésbe

2022. jan. 17.  -  NB I.
Tudta, hova tér vissza, mit várnak tőle, az ősze viszont ráment a kéztörésére.
Tudta, hova tér vissza, mit várnak tőle, az ősze viszont ráment a kéztörésére.
banner_magy1.jpg
 
Nyáron tértél vissza Kispestről, ahová 2019 júliusában szerződtél. Hogy értékeled az őszi teljesítményed?
 
Úgy gondolom, jó döntést hoztam, hogy visszatértem. Saját magamnak köszönhetem viszont, hogy aztán összeszedtem egy kéztörést, ami miatt sok, öt-hat hét kiesett. Ezt követően érthetően kellett idő, mire összeszedtem magam a nagy hátrányból, sajnos az egész őszi félév ráment. Mindezek ellenére megérte visszajönnöm, tudtam, hova jövök, tudtam, mit várhatok a csapat játékától, hogy fogadnak a szurkolók, jó döntést hoztam tehát. 
 
Hat bajnoki, két kupameccs. Ezek közül melyikre mondod, abból építkeznél?
 
Igen, jól indult az idény, hiszen rögtön az évadnyitón kezdőként léptem pályára, ahol egy félidőt játszottam, aztán a hét közben jött a már emlegetett kéztörés… Jónak ítélem a Gyirmót, valamint az azt követő, Kisvárda elleni találkozóm is. Úgy érzem, akkor ment a legjobban a játék, viszont erőnlétileg elfáradtam, meccshiánnyal küzdöttem. Ezeket emelném ki.
 
keszinttor3.jpg
 
Mikor eligazoltál, teljesen más futballt játszott a csapat, viszont nem teljesen ismeretlen filozófiába csöppentél visszajöveteledkor, igaz?
 
Valóban, mikor a Honvédba igazoltam, még nem Bognár György volt a vezetőedző Pakson, ugyanakkor Gyuri bá’-val dolgoztam már fél évet pályafutásom során még Budaörsön. Tudtam, mit kaphatok tőle, Ő mit vár a csapattól és tőlem, meglepetés tehát nem ért egy percig sem. Tetszik és igazán kedvemre való a támadófutball, amit ugyan játszottam már, viszont ilyen mértékben még nem. 
 
Hogy áll a téli felkészülésed?
 
Úgy indultam neki ennek az időszaknak, hogy mindent bele szeretnék adni. Volt ugye lemaradásom, de az mostanra már maximálisan visszajött, így egyértelmű tervem volt, a téli tábort meghúzom. Hamarosan pedig meglátjuk, mi lett belőle. Egyelőre, ahogy a csapat számára, nekem is abszolút hasznosan telnek a hetek. Csináljuk tovább, a vége felé járunk már, a rajtra jó formában leszünk!
 
Végül, mit vársz a bajnokság második felétől?
 
Csapatszinten azt remélem, sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk tavasszal, mint ősszel voltunk. Az eredményeken túl a játékunkban se legyenek nagy hullámvölgyek, ahogy az a szezon első felében mutatkozott. Kevesebb kilengés kell, de bizakodó vagyok! Egyénileg természetesen szeretnék több időt a pályán tölteni, viszont ez egy csapatsport, így elsődlegesen célom, hogy a csapat minél előrébb végezzen a tabellán, és a kupában minél tovább meneteljünk, akár a döntőig.
 
keszinttor2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 32 71
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 DVTK 33 45
7 MTK Budapest 33 44
8 ZTE FC 32 43
9 Kecskeméti TE 32 42
10 Újpest FC 32 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök