vge.jpg

Három játékost igazoltunk

2019. jan. 11.  -  NB I.
Válogatott és korábbi korosztályos válogatott játékossal is bővült a keret létszáma.
Válogatott és korábbi korosztályos válogatott játékossal is bővült a keret létszáma.
Klubunk kerete Bobál Dávid személyében új játékossal gyarapodott: paksi szerződése 2 évre szól. Dávid posztját tekintve belsővédő. Újdonsült játékosunk 2003-ban Pásztón kezdte futballista karrierjét, és még a Manchester City csapatánál is részt vett próbajátékon. 2014 közepén a Budapest Honvéd csapatánál debütált az NBI-ben, ahol 2016-ban és 2017-ben is alapembernek számított, utóbbi évben bajnoki arany került a nyakába. Összesen 78 első osztályú mérkőzésen 6 gólt szerzett. A mögöttünk hagyott év nyarán a cseh Dukla Praha csapatához került, onnan tér most vissza a magyar bajnokságba. A fiatal játékos folyamatosan lehetőséget kapott a magyar korosztályos válogatottakban is. 

Reméltem, hogy egy olyan helyre tudok igazolni, ahol lehetőséget és bizalmat kapok majd, és Pakson erre minden esélyem megvan. Szeretném már az első perctől kezdve segíteni a csapatot minél sikeresebb szereplésben” - nyilatkozta honlapunknak a papírok aláírása és a sikeres orvosi vizsgálatok után a mindösszesen 23 éves játékos. 

bobl.jpg

Cseke Benjámin személyében is komoly erősítés érkezett csapatunkhoz. A 24 esztendős, technikás középpályás aláírta 2 éves kontraktusát együttesünkkel. Cseke 61 NB I-es és 21 Magyar Kupa-mérkőzéssel a háta mögött érkezett Újpestről Paksra. 

Mindenek előtt szeretném megköszönni Csertői Aurél vezetőedzőnek, valamint mindkét ügyvezetőnek, Haraszti Zsoltnak és Balog Juditnak, hogy hisznek a képességeimben, és lehetőséget adnak, hogy Pakson folytassam a pályafutásom. Sok a dolgom, vissza kell nyernem a formám, ezért nagyon motiváltan vetem bele magam az edzésmunkába és az új közegbe. Ez a klub pedig köztudottan csak hazai játékosokra épít, így szerintem a beilleszkedéssel aligha lesz gondom, hiszen mindenkiről csak jókat hallottam. Van is pár volt csapattársam a keretben. A Paks egy stabil első osztályú együttes, ahol meglátásom szerint évek óta kiváló munka zajlik. Nagy örömmel tölt el, hogy mostantól ennek a közösségnek az új tagja lehetek. Csak remélni tudom, hogy a közös munka gyümölcsöző, valamint sikeres lesz a csapat és az én számomra is” - mondta újdonsült játékosunk a szerződése aláírását követően. 

A rutinos középpályás, a háromszoros magyar válogatott, Zsidai László is csapatunkban folytatja. Zsidai a Puskás Akadémia együttesétől érkezett Paksra, kontraktusa első körben másfél éves időtartamot ölel fel, amely lejártakor további egy esztendővel hosszabbítható. A posztját tekintve védekező középpályás, 217 NBI-es mérkőzésen szerepelt. A PAFC mellett DVSC és MTK-szerelésben is láthattuk már a hazai élvonalban, de 34-szer magára ölthette a holland FC Volendam mezét is. 

Három új játékosunkon túl Kesztyűs Barna Budaörsről, Zachán Péter Dorogról és Szalai András Balmazújvárosból tért haza csapatunkhoz. 

Minden új és hazatérő játékosunknak paksi sikerekben gazdag szezonokat kívánunk! 

Hajrá, Paks!
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök