hetimaj24a.jpg

Az NBIII is bent a felkészülés sűrűjében

2021. júl. 21.  -  NB III.
Öt edzőmérkőzés már pipa, hétvégén még egy főpróba, aztán fiataljainknak is indul a pontvadászat. 
Öt edzőmérkőzés már pipa, hétvégén még egy főpróba, aztán fiataljainknak is indul a pontvadászat. 
banner_pse.jpg
 
Második számú csapatunk a tavalyi szezonban egy remek évadot produkált, hisz’ a húszcsapatos bajnoksága tizedik helyén végzett a harmincnyolc fordulót tömörítő harmadosztály közép csoportjában. Ráadásul a bajnoki góllövő listát is érdemes volt nézegetni, mivel Szendrei Ákos tizenhét találatával a harmadik helyen zárt, mindösszesen egy és három góllal lemaradva a második és a gólkirályi helyezéstől. 
 
Tavalyi helyezésük alapján tehát mindenképpen elmondható, erős középcsapatként várhatják a következő, 2021/22-es szezont. Azt a szezont, mely egy hétvégén veszi kezdetét az NBI-gyel, tehát fiataljainknak szintén másfél hetük maradt rajtra kész állapotba hozni maguk. 

„Céljaink változatlanok a tavalyihoz képest, tehát minél több játékost feljuttatni, kinevelni az első csapat számára úgy, hogy közben az NBIII-as tagságunk is folyamatosan megtartsuk” - így vezetőedzőnk. 
 
NBIII-as gárdánk június 22-én kezdte a bő hathetes felkészülést, a programban pedig hat edzőmeccs szerepelt, melyek közül ötöt már abszolváltak is. Kindl István csapatával először Tatabányára látogatott, ahol 4-2-es vereséget szenvedtek, ezt követően azonban idehaza 2-1-re győztek a MOL Fehérvár második számú együttese ellen. A továbbiakban a Dunaújváros és a Mohács gárdája érkezett tréningezni Paksra, előbbivel 1-1-es döntetlen született, utóbbit 5-1-re verték. Legutóbb Gárdonyra utaztak, ahol 0-2-t játszottak. A finomhangolásra a Ferencváros II ellen került sor a múlt hétvégén (2-2). 

„Ezeken a találkozókon messze várakozáson felül kaptam a srácoktól, kivéve az első, tatabányai meccsen. A tavaszi, Taksonyban lejátszott utolsó NBIII-as bajnokinkhoz képest hét játékosunk is az első számú gárdánkkal készült. Őket kisebb korosztályú tehetségeinkkel pótoltuk, akik közül például Gregor, Lakatos-Lengyel, Skripek vagy Ribár nem egy, hanem két szintet is előre tudtak lépni” - fogalmazott dicsérően az edzőmeccseink tekintetében Kindl. 
 
kindl21ert3.jpg

NBIII-as keretünk: Kovács Flórián (kapus), Bencze Tamás (kapus), Gévay Zsolt, Szekszárdi Milán, Kovács László, Budai Imre, Sövöltős Adrián, Görög Gergő, Grajzel Donát, Ribár Milán, Gregor Zolán, Lakatos-Lengyel Lóránt, Pesti Zoltán, Skripek Dávid, Zoltán Raffael, Osztermájer Gábor, Volter Patrik, Varga Zsombor, Ádám Dominik (UP felé ingázó), Zsákovics Botond (UP felé ingázó), Vén Balázs (UP felé ingázó) 

„A keret legnagyobb erősítése Gévay Zsolt, aki ugyan még teljes játékosként, de már-már edzőként is elkezdte újfajta pályafutását csapatunkban. Nagyon sokat segít a srácoknak, kiváló ember, és nagyszerű felfogása van, emellett pedig továbbra is egy remek futballista. Összességében pedig semmiképpen sem gyengült a keretünk, köszönhetően annak, hogy többen a tavalyi évet végigjátszották az NBIII-as mezőnyben, így Ők idén már a csapat oszlopai kell legyenek” - nyilatkozta trénerünk keretükről. 
 
NBIII-as csapatunk jövő hét vasárnap, Gerjenben kezdi meg a 2021/22-es menetelését, majd az első hazai mérkőzésre augusztus 11-én kerül sor, akkor a Balassagyarmatot fogadjuk a második fordulóban. De ne szaladjunk ennyire előre, addig lesz még egy felkészülési mérkőzés, illetve természetesen közvetlenül a rajt előtt is beszámolunk tartalékcsapatunk háza tájáról. 
 
További jó felkészülést, fiúk! Mindent bele!
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök