vidiele22jul1.jpg

Paks - Fehérvár - mérkőzés előtti várakozások

2022. júl. 28.  -  NB I.
Csapategység, új stílus, erős játékosok egymás ellen… 
Csapategység, új stílus, erős játékosok egymás ellen… 
banner_jegyautomata2.jpg
 
A 2022/23-as OTP Bank Liga első fordulójában idehaza lépünk pályára, jön az új évad. Vasárnap délután hat órakor a MOL Fehérvár gárdáját fogadjuk. Összecsapásunkkal kapcsolatosan játékosaink előzetes várakozásaira voltunk kíváncsiak. 

Osváth Attila: Természetesen ellenfelünk Ekl-selejtező mérkőzéseit folyamatosan figyelemmel követjük. Úgy néz ki, a tavalyi szezon második felében mutatott játékuk viszik tovább, ami feküdt is nekik. Nekünk csapatszinten kell jól teljesítenünk vasárnap, és meg kell próbálnunk kapott gól nélkül lehozni az összecsapást. Meglátásom szerint van bennünk olyan minőség, amivel a magunk oldalára tudjuk majd billenteni a mérkőzés végkimenetelét. Fontos lesz a csapatszintű jó védekezés, amivel stabilitást adhatunk magunknak. Ami engem illet, jól sikerült a felkészülésem, gólt is szereztem, erre pedig, mióta Pakson vagyok, nem volt példa. Remélem, minél több lehetőséghez jutok a szezonban, így a pályán segíthetek a klubnak. 
 
vidiele22jul3.jpg
 
Windecker József: Nagyon várjuk már az első mérkőzést, hiszen rendben lement az alapozás. Hét hetünk volt, hogy megismerjük új vezetőedzőnk elképzeléseit, úgy vettem észre a csapaton, mindenki rettentő fogékony volt. Más stílusunk lett, de remélem, eredményben ez még pozitívabb irányban fog megmutatkozni. Amit lehetett, elsajátítottuk tehát, nem meglepetés, jól kezdenénk az évadot, győzni szeretnénk. A Fehérvár kerete rettentő bő, így nem számít, hogy a bajnokink előtt pár nappal utaznak, sőt, a két tétmérkőzést a lábukban kamatoztathatják. Személy szerint kiváló formában érzem magam, végigcsináltam az alapozást, jó erőben vagyok, valamint felettébb motivált. Szeretnék még jobban teljesíteni, mint az előző szezonban. 
 
Bőle Lukács: Ismerjük a Vidit, tudjuk, mit játszanak, milyen felállásban. Felkészülünk belőlük, amennyire csak lehet. Erős ellenfél ellen kezdünk, de nekünk is vannak erős játékosaink, így itthon mindenféleképpen nyerni szeretnénk. Hazai pályán főleg szeretnénk egy jó szezonkezdetet produkálni. Nagyon jól érzem magam Pakson, azt kaptam, amire számítottam. Rögtön sikerült beilleszkednem, mindenki befogadó volt. Jól mentek az edzések, megfelelő állapotban kezdtem a szezont, bár fake rolex még nem teljesen tartok ott, ahol a többiek, hiszen egy kicsit később kezdtem, ennek ellenére eléggé jól sikerültek az elmúlt hetek. 
 
Hajrá, srácok! Hajrá, Paks! A magyar csapat.
 
vidiele22jul2.jpg 
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 32 71
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 DVTK 33 45
7 MTK Budapest 33 44
8 ZTE FC 32 43
9 Kecskeméti TE 32 42
10 Újpest FC 32 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök