hararajt22b.jpg

Maximálisan beletettük a melót - Haraszti

2022. júl. 27.  -  NB I.
Csatárunk a támadószekciónk összhangjáról is beszélt.
Csatárunk a támadószekciónk összhangjáról is beszélt.
banner_magy1.jpg
 
Elérkeztünk a bajnoki rajt hetéhez. Hogy látod a felkészülésünket a 2022/23-as szezonra? 
 
Elsősorban, hogy mindenki egészséges és így a keret egyben van, az egy kiváló, valamint fontos dolog, nincsen tehát maradink - kezdte Haraszti Zsolt, akinek NBI-es meccsszámlálója 216-nál jár. - Úgy gondolom, amennyire ez idő alatt lehetett, amit Waltner Róbert kért tőlünk, azt a fajta taktikát, futballt sikerült elsajátítanunk. Minden jól ment a felkészülési mérkőzéseink alkalmával, és a melót is maximálisan beletettük, motiváltan várjuk az első éles mérkőzésünket. 

Támadóegységünkben történtek változások körülötted. Bőle Lukács és Varga Barnabás személyében új társaid lettek elöl, és ne feledkezzünk meg Kádár Tamás irányító személyéről a hátsó alakzatunkban sem. Ismerted már korábban Őket, illetve mennyire csiszolódott össze a játékotok ennyi idő alatt? 
 
Játszottunk egymás ellen, de jobban nem ismertem Őket, míg meg nem érkeztek hozzánk. Persze tudtam, hogy Barni, Luki és Kádi milyen remek erényekkel rendelkezik. Legelőbbi épp’ a legutóbbi szezonban bizonyította, gólérzékeny, reméljük, a tavalyi találatai számát idén megdönti nálunk. Mindhárman nagyszerű labdarúgók, nem véletlen vannak Pakson. Az edzőmérkőzéseken jó volt a kémia köztünk, bízunk benne, hogy a bajnokikon is meglesz az összhang. Mindent megteszünk érte, ezért dolgozunk, és minden rendben van. 
 
hararajt22c.jpg
 
 
Te hogyan érzed magad, milyen szezont futnál? 
 
Köszönöm, jól vagyok. Minden edzést, mérkőzést végigcsináltam a felkészülési idő alatt, nem hagytam ki semmit. Természetesen szeretnék sok gólt szerezni és megannyi gólpasszt adni a társaknak. Mint mindig, úgy most is azon leszek, hogy az előző szezonnál még eredményesebben futballozzak. 

Végül: Mit vársz az első bajnoki találkozónktól a MOL Fehérvár ellen? 
 
Az Ekl-selejtezőjük alkalmával láttuk már Őket éles helyzetben, igazából a tavalyi játékuk játsszák, és a vezetőedzőjük személye sem változott. Nyilván felettébb jó képességű játékosok alkotják a keretüket, de ugye az előző szezonban is bebizonyítottuk, ha csapatszinten egyben vagyunk, versenyben lehetük velük. Biztos, hogy ismét egy jó meccset vívunk majd, nem kell félteni bennünket, úgy szeretnénk kezdeni a szezont, hogy itthon tartjuk a három pontot. 

Legyen így! Hajrá, Paks! A magyar csapat.
 
hararajt22a.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 27 61
2 PAKSI FC 27 50
3 Fehérvár FC 27 46
4 Puskás Akadémia FC 27 40
5 DVSC 27 39
6 MTK Budapest 27 39
7 DVTK 27 36
8 ZTE FC 27 35
9 Kecskeméti TE 27 34
10 Újpest FC 27 34
11 Kisvárda Master Good 27 21
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 27 20
27. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   5:0
  -   1:1
  -   1:2
  -   1:5

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök