honv22ele1.jpg

Honvéd - Paks - mérkőzés előtti nyilatkozatok

2022. aug. 11.  -  NB I.
Fizikális, kemény párharcokkal teli találkozó várhat ránk - hosszú idő után újra nyernénk Kispesten
Fizikális, kemény párharcokkal teli találkozó várhat ránk - hosszú idő után újra nyernénk Kispesten
 banner_magy2.jpg
 
Az új szezon harmadik fordulójában a Bozsik Arénában lépünk pályáraVasárnap este nyolc órakor a Budapest Honvéd gárdájához látogatunk tehát, ahol 2011-ben nyertünk utoljára. Aktuális összecsapásunkkal kapcsolatosan játékosaink előzetes várakozásaira voltunk kíváncsiak.  

Balogh Balázs: Sok párharccal teletűzdelt mérkőzésre számítok. Nagyon észnél kell lennünk, hiszen ellenfelünk a nyáron felettébb átalakult. Ötvédős rendszerből gyorsan megpróbálják megjátszani a csatárokat, lendületes támadásokat vezetnek tehát, amiket nekünk rendre hatástalanítanunk kell majd. Még egyszer mondom, kemény, fizikális játékra számítok, de ez mindig is jellemezte a Honvédot. Számunkra a győzelem kulcsa abban lehet, ha azt a fajta metalitást tudjuk felvonultatni, amit az első fordulóban a Fehérvár ellen. Így szeretnénk a pályára lépni és a saját játékunkat játszani, párharcokat, aztán végül a meccset is megnyerni. A hazaiak két vereséggel kezdték a szezont, biztos az életükért mennek majd, ugyanakkor mi is maximálisan odatesszük magunkat, mivel célunk minél hamarabb minél több pontot gyűjteni. Csapatunk jó rég nem örülhetett Kispesten, jó lenne ezt a sorozatot most megszakítani. Ami engem illet, mindig a lehető legjobbamat próbálom nyújtani az edzésektől kezdve a mérkőzésekig. Fizikálisan és mentálisan is kiválóan érzem magam, ezt próbálom hétről hétre a pályára vinni, a csapat segítségére lenni labdaszerzésekkel, védekezéssel és indításokkal. 

Papp Kristóf: Mindig kemény és harcos meccseket játszunk a Honvéd ellen, főleg Budapesten, ahol nem sokszor, valamint nem mostanában nyertünk utoljára. Biztos, hogy ezúttal sem lesz könnyű dolgunk, a hazaiak mindent elkövetnek majd, hogy megnehezítsék a dolgunk, ugyanakkor mindenképpen szeretnénk győzelemmel távozni Kispestről, az esetben elmondhatjuk, jól indítottuk a szezont. Persze célunk, hogy minél jobban játsszunk, és minimum a Fehérvár elleni teljesítményünket átmentsük most vasárnapra, de minden találkozó más és más. Le kell csökkentenünk a Honvéd lehetőségeinek számát, és akkor nem lehet gondunk, persze ez csak elmondva tűnik ilyen könnyűnek. A magam szempontjából kezdek egyre jobb formába kerülni. A sérülésem után kellett némi idő, hogy újra elkapjam a fonalat. 

Varga Barnabás: Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen két vereség után a Honvéd egészen biztos, mindent belead majd. Százszázalékot kell nyújtanunk, és egy pillanatig sem szabad azt gondolnunk, könnyen meglehet a találkozó. Mivel a jövő hétvégi, Ferencváros elleni mérkőzésünket elhalasztották, szeretnénk a tabella elején maradni, de ehhez Kispestről három pontra lesz szükségünk. Magunkra kell figyelnünk, és azzal a mentalitással előrukkolni, amit az első fordulóban mutattunk. A Vasas otthonában rögtön látszott, amikor nem koncentráltunk eléggé, ezúttal ismét a kezdősípszótól kell összpontosítanunk. Kiválóan érzem magam a klubnál, és persze szeretnék újra betalálni, de ha más találatával jön majd a siker, természetesen az sem gond, a csapat sikere az első.
 
 honv22ele2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

SHOP

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 MTK Budapest 7 14
2 DVTK 7 13
3 DVSC 6 12
4 PAKSI FC 6 11
5 Puskás Akadémia FC 7 11
6 Újpest FC 7 11
7 Ferencvárosi TC 4 9
8 Kecskeméti TE 6 9
9 Fehérvár FC 6 4
10 Mezőkövesd ZSÓRY FC 6 4
11 Kisvárda Master Good 6 4
12 ZTE FC 6 3
7. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   0:2
  -   3:1
  -   0:2
  -   0:2

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök