serultek22szept3.jpg

Helyzetjelentés sérültjeinktől

2022. szept. 21.  -  NB I.
A lista nem rövid, de mindenki pozitív és jó úton a visszatérés felé. 
A lista nem rövid, de mindenki pozitív és jó úton a visszatérés felé. 
banner_magy1.jpg
 
Nagy Richárdot a DVSC elleni találkozónkon kellett hordággyal levinni a pályáról.

„A külső térdszalagom szakadt a szárkapocscsont tapadásánál, amit 15-én, múlt hét csütörtökön műtöttek. A tegnapi kontrollon pedig megállapították, rendben zajlott az operáció, valamint a sebem is szépen gyógyul. Jövő héten varratszedés, aztán kezdődhet a gyógytorna és a rehabilitáció. Ha minden megfelelően halad, januárra felépülhetek. A sérülés pillanatában azt hittem, rosszabb dolog történ, ez sem túl kellemes, de talán a jobbik” - fogalmazott középpályásunk.

Kádár Tamást szintén a legutóbbi, piros-fehérek elleni összecsapásunkon kellett lecserélni három perccel a hármas sípszót megelőzően. 

„A jobb oldali közelítőmet húztam meg. Pont most végeztem az újbóli kontrollon, ahol megállapították, minden rendben, újra elkezdhetem tehát a kinti munkákat, futásokat. Ha pedig ezek alkalmával is tünetmentes leszek, rövid időn belül csatlakozhatok a csapathoz” - nyilatkozta honlapunknak belső védőnk.

Haraszti Zsolt pedig már a teljes Debrecen elleni mérkőzésünket kénytelen volt kihagyni. 

„A kecskeméti mérkőzésünk után kezdtem el érezni, hogy rettentően szúr a hasam és nehezen emelem a lábam. A vizsgálatok aztán hasfalhúzódást állapítottak meg, melynek a kipihenési ideje két-három hét. Most tartok két és félnél, így remélhetőleg a következő bajnokinkra már ismét százszázalékos lehetek, ezért dolgozom minden nap” - így tizesünk. 
 
serultek22szept2.jpg

Debreceni Zalán fiatal tehetségünk nevét is régóta nem olvashatjuk a jegyzőkönyvben. 

„Két hete, mikor visszajátszottam az NBIII-as csapatba, a jobb térdemre kaptam egy rúgást, és mivel ideget talált, azonnal lezsibbadt a lábam. Emiatt kell hosszú napokat kihagynom, majd most egy komoly gyomorrontást kaptam el, ami még tovább nyújtotta ezt a rossz periódust. Remélem, ezen a héten már ismét a felnőtt csapattal tréningezhetek” - mesélte érdeklődésünkre Debreceni.

Papp Kristóf a pécsi kupatalálkozónk harmincegyedik percében kért cserét sérülés miatt.

„A combhajlítómban keletkezett egy részleges, huszonnyolc milliméteres szakadás. Jelenleg kezelésekre járok, és biciklin, valamint a konditeremben erősítek. Hétfőn lesz egy kontroll ultrahang, és ha minden jól megy, a jövő héten már újra kint edzhetek a többiekkel” - nyugtatott maximális pozitivizmussal középpályásunk.
 
serultek22szept1.jpg

Sajbán Máté sem tudta vállalni az utolsó, DVSC elleni bajokinkat. 
 
„Két hete sérültem meg az egyik edzésünk során. A lábszáram egyik ina részleges szakadást szenvedett. Gyógyulófélben vagyok, de még szükség van egy kis időre. Most egyéni edzéseim és kezeléseim vannak. Jelenleg úgy néz ki, még egy hét biztosan kell, hogy csatlakozhassak a csapathoz” - fogalmazott csatárunk. 

Lorentz Mártont a 2022/23-as szezonban még sajnos nem láthattuk tétmeccsen. 

„Még az előző szezonban lett szeméremcsont gyulladásom, ami nyárra alábbhagyott, már-már elmúlt, így az edzéseket el tudtam kezdeni, ám szépen lassan visszatértek a problémák. Megannyi kezelésen vagyok már túl, most éppen egy újfajta gyógymódot próbálunk, remélem - és minden erőmmel azon is vagyok -, hogy mihamarabb ismét százszázalékos kerettag lehessek” - így védőnk. 
 
Szabó János is komoly hiányzója volt gárdánknak a legutóbbi két mérkőzésünk alkalmával. 

„A kecskeméti meccsünk után a bal lábamban az emelőizmom szakadt be, melyből ugyan mostanra felépültem, ám a tegnapi edzésen a jobb vádlimban éreztem szúrást. Szintén egy kisebb beszakadásom lett” - bosszankodott balszélső védőnk.
 
Minden jót és kitartást, srácok! Hajrá, Paks! A magyar csapat.

serultek22szept4.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 24 52
2 PAKSI FC 25 50
3 Fehérvár FC 25 42
4 DVSC 25 36
5 Puskás Akadémia FC 25 36
6 DVTK 24 35
7 MTK Budapest 25 35
8 Kecskeméti TE 25 33
9 Újpest FC 25 31
10 ZTE FC 25 29
11 Kisvárda Master Good 25 20
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 25 20
25. forduló erdeményei
  -   5:1
  -   1:1
  -   2:1
  -   2:1
  -   2:2
  -   0:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök