hodmezo23marc1.jpg

NBIII: Megnehezítettük a listavezető dolgát

2023. márc. 05.  -  NB III.
Tartalékcsapatunk hét mérkőzés után botlott a bajnokaspiráns ellen.

Banner Pse

NBIII., Közép csoport, 24. forduló: PAKSI FC II. - Hódmezővásárhelyi FC 1 - 2 (0 - 0)
 
Csapatunk összeállítása
 
Kezdők: Balázs, Lorentz (Gregor 82’), Tamás, Balogh, Horváth (Tóth 71’), Zoltán (Ribár 60’), Szécsi, Nyári, Pupp, Pesti (Skripek 71’), Görög
 
Cserék: Kovács, Gregor (Lorentz 82’), Ádám, Ribár (Zoltán 60’), Tóth (Horváth 71’), Ignácz, Skripek (Pesti 71’)
 
Vezetőedző: Kindl István
 
A Hódmezővásárhely kerete
 
Kezdők: Deczki, Schildkraut (Ondrejó 89’), Hunya, Bata, Szabó, Orosz, Pesuth (Fődi 85’), Zabari (Zana 77’), Juhász, Hegedűs (Rabecz 77’), Vladul (Irmes 77’)
 
Cserék: Vaits, Kovács, Vastag, Ondrejó, Fődi, Borbás, Irmes, Zana, Rabecz, Barta
 
Vezetőedző: -
 
Gólszerzők: Balogh 72’, ill. Bata 50’, Schildkraut 75’
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.
 
Hodmezo23marc2
 
Az egész első félidőben szó szerint harcoltak egymás ellen a csapatok. Inkább fizikai párharcok alakultak ki a pálya különböző területein, főleg a felezővonalnál, a kapuk nem forogtak veszélyben. Sok technikai hiba csúszott be, egyikünk sem talált fogást a másikon. Szabadrúgások után lecsorgó labdákat követően alakultak ki lehetőségek. A második játékrész hasonlóan folytatódott. Egy balszerencsés góllal vendégeink megszerezték a vezetést, ami átírta a találkozó forgatókönyvét. Szerencsére Balogh pontos szabadrúgásával egalizálni tudtunk, de sajnos nem örülhettünk sokáig. Egy mélységi indítás után védőink hibáztak, így újra előnyhöz jutott a Hódmezővásárhely. Ezt követően mindent egy lapra feltéve rohamoztunk. Támadókat küldtünk a pályára, próbáltunk nyomást helyezni vendégeinkre, a tizenhatoson belül azonban sajnos már nem tudtuk elképzelésünket megvalósítani. A mérkőzés végén a Hódmezővásárhely már csak a védekezésre összpontosított, mi pontrúgásokból próbáltunk veszélyesek lenni. A hármas sípszót követően maradt az 1-2.
 
„Gratulálok a vendégeknek, szervezett, agresszív, felnőttes futballt játszó csapat voltak. Ellenfelünk talán a győzelmet is megérdemelte, ennek ellenére úgy érzem, mégis magunkat vertük meg egy tipikus döntetlen szagú mérkőzésen. Támadójátékunkkal kapcsolatosan van hiányérzetem, a támadóharmadban nem tudunk dominálni, megtartani a labdákat elöl. Ami eddig az előrejátékunkat segítette, ma nem működött, nem tudtunk dominálni a két szélen, nem tudtuk ellenfelünk védekezését megbontani. Kevés helyzetünk volt, így megérdemelt lehet a Hódmezővásárhely győzelme” - fogalmazott a mérkőzést követően vezetőedzőnk, Kindl István.
 
 Hodmezo23marc3

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök