24elsohet2.jpg

Az első hét pipa

2024. jan. 05.  -  NB I.
Mostantól minden csak egyre keményebb lesz.

Banner Magy2

NBI-es csapatunk január 2-án, kedden kezdte meg a felkészülést az OTP Bank Liga 2023/24-es szezonjának második felére. Ahogy arról már írtunk, a menetrend a szokásos, tehát az első két hétben hazai környezetben készülnek a srácok, aztán a törökországi edzőtábor következik, majd egy héttel az első bajnoki találkozó előtt újra itthoni tréningek lesznek. Az öthetes felkészülési időszak első hete villámgyorsan el is repült, melynek a végén játékosainkat kérdeztünk.

Balogh Balázs: Attól függetlenül, hogy még csak napi egy edzésünk volt, összességében kemény hét van mögöttünk. Úgy érzem, eredményesen teltek az elmúlt napok, nagyszerű rávezetés volt a közelgő kemény időszakra. Jól fog jönni a holnapi csapatösszetartó eseményünk, majd a vasárnapi szünnap, aztán indulnak a kétszeri edzések, valamint az edzőmérkőzések. Elmondható, a kiváló hangulat, ami minket jellemez, ott folytatódott, ahol december közepén abbamaradt, emellett mindenki becsületesen dolgozik. Úgy látom, kipihentük magunkat, éhesek vagyunk a labdára, a meccsekre, a sikerekre, egy rossz szót nem lehet mondani senkire. Koncentrálunk, keményen dolgozunk.

Vas Gábor: Jó volt újra edzeni, én különösen vártam, hisz’ nem sokkal az őszi idény vége előtt térhettem vissza a sérülésemből, aztán jött is a szünet. Az edzések most még - az ilyenkor szokásos - erősító feladatokat is tartalmazzák, de sok az egymás közti játék is. A hangulat a megszokott, az egész csapat egyben van, kiválóan érezzük magunkat. Biztos vagyok benne, a következő napoktól már csak erősödni fognak az edzések, az edzőmeccsekkel pedig elkezdődik a meccsterhelés időszaka is.

Haraszti Zsolt: Elég fárasztó héten vagyunk túl. Rövid volt a szünet, kicsit olyan, mintha el sem mentünk volna, persze a kis kikapcsolódás azért mindenkinek jól esett. Eddig rávezető edzéseink voltak, aztán innentől már durvulnak majd a dolgok. A lényeg, hogy ne legyen sérülés. A hangulatunk továbbra is zseniális.

A jövő héten már két felkészülési mérkőzés vár a csapatra, szerdán a Siófok, szombaton a BVSC ellen tesztelünk majd.

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

24elsohet1

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 7 18
2 Puskás Akadémia FC 8 18
3 PAKSI FC 8 16
4 MTK Budapest 8 15
5 DVTK 9 15
6 Újpest FC 9 14
7 Nyíregyháza 9 10
8 Fehérvár FC 9 9
9 ETO FC Győr 8 8
10 DVSC 8 7
11 ZTE FC 8 7
12 Kecskeméti TE 9 5
9. forduló erdeményei
  -   3:1
  -   0:2
  -   3:1
  -   3:1
  -   0:2
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök