karkz.jpg

Ki, hol, hogyan ünnepel - 2. rész

2019. dec. 19.  -  NB I.
Ez alkalommal középpályásainknál kérdezősködtünk az év utolsó heteiről.
Ez alkalommal középpályásainknál kérdezősködtünk az év utolsó heteiről.
banner_magy2.jpg

Fejős Áron 
 
A karácsonyi napokat otthon, Szerbiában, azon belül pedig Magyarkanizsán töltöm a családommal. Ezekben a napokban tizenöten - húszan is összegyűlünk, átjönnek hozzánk ilyenkor többek között a nagybátyámék is, a tányérokba pedig halászlé kerül. Szilveszterig biztos, otthon pihenek, 31-én viszont Szegeden leszek a baráti társaságommal.
 
Kecskés Tamás 
 
Az ünnepek előtt a párommal Barcelonában kapcsolódunk ki egy pár nap erejéig, aztán, ahogy eddig, idén is otthon, a szüleimnél, illetve a barátnőm szüleinél karácsonyozunk, tehát Szentes és Budapest között utazunk majd. Nálunk is az ilyenkor hagyományos, ünnepi ételek kerülnek terítékre, tehát egészen biztos, hogy lesz töltött káposzta, halászlé, libamáj és sült húsok. A két ünnep közé és az újévköszöntőre nagy programot mi nem szervezünk. 
 
Simon Ádám 
 
Mi is elutazunk egy pár napra, a párommal Róma felé vesszük az irányt, aztán természetesen az ünnepekre visszaérünk, hiszen keveset vagyunk otthon. Nem is nagyon szeretnék  kimozdulni a lakás melegéből, így valószínűleg mindenki hozzánk jön majd. A bátyám lesz az ételfelelős, hiszen éttermet vezet Szombathelyen, ezért ez így kézenfekvő, már meg is rendeltem tőle a menüt (nevet). Ebben a két hétben tehát kihasználom, hogy egy kicsit hazalátogathatok, és a helyi barátaimra is mindenképpen szakítok időt.  
 
Papp Kristóf 
 
Nálunk sűrű a program, aktív pihenés lesz. A barátnőmmel Ausztriában töltődünk fel, majd hétvégén már jó barátomnak, Hahn Jánosnak lesz az esküvője, amire nagyon készülünk. A szentestét a családdal töltjük Szentendrén, első napján pedig Zalaegerszegre utazunk a nagypapámhoz, ahol már bővebb lesz a rokoni kör. A két ünnep között szinten tartó edzéseket is végezek majd, illetve regenerálódom. Az újévet általában a régi, váci kollégista barátaimmal szoktuk ünnepelni, de idén ez még képlékeny, mivel korán kezdődik a bajnokság, otthonra kellene szervezni egy kisebb összejövetelt, de majd meglátjuk. 
 
Windecker József 
 
Elég utazós két hét elé nézünk: a szentnapok előtt Párizsba kirándulunk a kedvesemmel, majd 24-től 26-ig Soltvadkerten leszünk, ezt követően a fővárosban ünnepelünk, egy nappal később pedig Győrött is karácsonyozunk egyet. A szilvesztert is az ország nyugati felében töltjük a családdal, de semmi nagy buli nem lesz, csak koccintunk egyet, társasjátékozunk és jókat beszélgetünk.

Bartha László 
 
A szentestét csak nagyon szűk körben, otthon, a feleségemmel és a kisgyermekünkkel töltjük. Ilyenkor természetesen töltött káposzta, bejgli és húsleves mindig kerül az asztalra a párom jóvoltából. A szülőkkel 25-én ünneplünk majd, 26-a pedig a közeli barátoké. A két ünnep között egyelőre nincs semmi betervezve, a gyógytornára és a kezelésekre összpontosítok. A szilvesztert otthon, Dunaszentgyörgyön töltjük majd.  
 
Balogh Balázs 
 
Nagyon szeretem az Amerikai Egyesült Államokat, így, ha tehetem és az időm is engedi, mindig kilátogatok egy kis időre, és szerencsére az idei ünnepek előtt is lesz rá lehetőségem, de a hó végi napokra már én is visszaérek. Nálunk a nagy rokonság mindig a fővárosban, a nagyszüleimnél gyűlik össze. Ilyenkor megközelítőleg tízen - tizenketten vagyunk, a nagymamám főz, beszélgetünk, viszont nagy ajándékozás nincs, maximum kis apróságokkal lepjük meg egymást. Fontobb számunkra, hogy az elvesztegetett, egymás nélkül töltött napokat pótoljuk be ilyenkor. Nem vagyunk nagy halasak, így pulyka és csirke kerül minden mennyiségben az asztalra. A szilveszter pedig számomra egyelőre még távoli időpont, majd kialakul, merrefelé köszöntjük 2020-at.
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Puskás Akadémia FC 6 15
2 Ferencvárosi TC 5 15
3 Újpest FC 7 10
4 PAKSI FC 6 10
5 MTK Budapest 6 9
6 DVTK 7 9
7 Fehérvár FC 7 9
8 DVSC 6 7
9 ZTE FC 6 7
10 Nyíregyháza 7 7
11 Kecskeméti TE 7 5
12 ETO FC Győr 6 4
7. forduló erdeményei
  -   3:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   0:0
  -   3:2
  -   1:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök