karcsat.jpg

Ki, hol, hogyan ünnepel - 3. rész

2019. dec. 20.  -  NB I.
Végül csatáraink is beszámoltak a karácsonyi és az azt övező vagy követő programjaikról.
Végül csatáraink is beszámoltak a karácsonyi és az azt övező vagy követő programjaikról.
banner_magy1.jpg

Hahn János 
 
Zsúfolt lesz a szünet, de nem egy utazás miatt, hanem az esküvőm miatt, amit most hétvégén, december 21-én tartunk Balatonvilágoson. Már friss házasként a karácsonyi napokból egyet a feleségem szüleinél és egyet nálunk töltünk idehaza, Pakson, valamint édesapámnál Szekszárdon. Ilyenkor ezerféle kaja van, ugye három helyre megyünk, általában mindenhol más, de lesz halászlé, sültes tál és hasonlók. Apukám nagyon jól csinálja a halakat, máshol pedig a nőkre lehetünk büszkék a sok finom falat végett. Egyelőre nagyjából ennyi a programunk, előrelátható kirándulást a rövidke szünet miatt mi nem terveztünk, sokat pihenünk, hogy aztán újult erővel vágjunk bele az új esztendőbe. 
 
Haraszti Zsolt 
 
Igazán szép karácsony elé nézünk, hisz’ másfél éves kisfiúnk első olyan ünnepe lesz, amit már ért és el is tud helyezni a világában. Nagyon várja már, ahogy mi is. 24-én délelőtt a szüleimnél gyűlik össze a család, majd délután már a mi otthonunkban fogadjuk a feleségem szüleit, apósom egyébként ilyenkor isteni halászlét készít. Aztán a szekszárdi és a paksi dédmamákat is meglátogatjuk, majd pár napra átugrunk Velencére, de ott már ismét edzeni fogok, onnan járok be Székesfehérvárra, hogy mihamarabb ismét a pályán láthassanak a szurkolók. A szilvesztert itthon, nyugodtan, csendesen ünnepeljük. 
 
Böde Dániel 
 
21-én lesz huszonöt éves a madocsai sportcsarnok, a délutáni ünneplésen, összejövetelen biztos, hogy ott leszek. Aztán a szünet túlnyomó részét sok-sok pihenéssel töltöm, a szülő- és a családlátogatásokon kívül kifejezett programom még nincs. Az asztalokra ilyenkor „minden is” kerül, de természetesen csak mértékletességgel fogyasztok majd, valamint a kapott edzésprogramot is biztos, hogy százszázalékosan elvégzem. 
 
Remili Mohamed 
 
Ugye nem lesz hosszú a szünet, de próbáljuk minél jobban kihasználni, viszont nagyobb utazás nélkül. A szentestét a kedvesem szüleinél, a fővárosban, majd a karácsony első napját az én szüleimnél, Jászberényben töltjük. A menüben nálunk maximum annyi extra van, hogy én nem fogyasztok sertés húst, így halászlét és káposztát szedek majd a tányéromba. A két ünnep közti pár napot csendesen, otthon töltjük, viszont 30-án megnézzük Demjén Ferenc és barátai koncertjét az arénában, ez már szinte megszokottá vált ebben az időben. Ez lesz a tetőpont, aztán lassan kicseng minden, és jöhet a felkészülés. 
 
Szendrei Ákos 
 
Természetesen itthon, Pakson, a szüleimmel ünnepelek majd. Anyukám ilyenkor is istenieket főz, halászlé és sült kacsa kerül majd az asztalra. Az ünnepi napok után viszont azonnal újból keményen edzem, hogy tovább fejlődhessek. A szilveszter még képlékeny, de nem vagyok az a bulizós típus. 
 
Könyves Norbert 
 
Mindenféleképpen hazautazunk Szerbiába, Adára, ahol ez lesz az utolsó évzárásunk, hiszen nemrég megváltunk az ottani, szeretett házunktól, hogy Magyarországra költözhessünk. Karácsony előtt a mamáéknál ilyenkor böjti ebéd van hallal, majd szenteste már nálunk ül össze a nagy család, és sertést eszünk, ami ugye a mondás szerint befelé túr, míg a csirke kifelé kapar (nevet). Az évet végül egy szlovéniai túrával zárjuk, elvisszük a gyerekeket egy kicsit síelni.
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Puskás Akadémia FC 6 15
2 Ferencvárosi TC 5 15
3 Újpest FC 7 10
4 PAKSI FC 6 10
5 MTK Budapest 6 9
6 DVTK 7 9
7 Fehérvár FC 7 9
8 DVSC 6 7
9 ZTE FC 6 7
10 Nyíregyháza 7 7
11 Kecskeméti TE 7 5
12 ETO FC Győr 6 4
7. forduló erdeményei
  -   3:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   0:0
  -   3:2
  -   1:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök