hahnvaltelk1.jpg

Hahn: Célom továbbra is a szűkített keret

2021. máj. 26.  -  NB I.
Gólkirályunk kemény munkát végez a válogatott táborában, és természetesen ott lenne az Eb-n is.
Gólkirályunk kemény munkát végez a válogatott táborában, és természetesen ott lenne az Eb-n is.
 banner_magy1.jpg
 
Nemzeti gárdánk május 17-én kezdte meg a felkészülést a nyáron esedékes Európa-bajnokságra. A bő keretbe pedig pályafutása során először meghívást kapott a nemrég zárt bajnoki szezonban huszonkét gólig jutó csatárunk is. Másfél hét elteltével gólvágónkat telefonon értük utol, és kértük, meséljen napjairól. 

„Nagyon jól érzem magam, pörögnek az edzések, melyek kimondottan magas intenzitásúak, de ez nem csoda, az Eb-re fizikálisan is rendben kell lenni” - kezdte tehetséges csatárunk, Hahn János hangulatjelentését a válogatott edzőtáborából. „Kiválóan éreztem magam a múlt héten Telkiben és most Ausztriában is, ahová ugyan nemrég érkeztünk, de már teljesen belaktuk a nagyszerű helyen lévő szállásunkat. Folyamatosan mennek az edzések, köztük pedig regenerálódunk, maximálisan odafigyelve táplálkozunk. Minden adott tehát ahhoz, hogy csak a focival és a felkészüléssel foglalkozzunk” - húzta alá érdeklődésünkre huszonhat éves labdarúgónk, majd folytatta. „Folyamatosan kommunikálok a szakmai stábbal, kapom az instrukciókat, melyeket koncentráltan szívok magamba, mint egy szivacs. Támadó és védekező mozgásokról szólnak ezek, én pedig a lehető legjobb tudásommal próbálom elsajátítani a kérteket.” 
 
Végül a többiekről és a további - egyértelmű - céljáról kérdeztük saját nevelésű játékosunkat. „Úgy gondolom, mindenki rögtön befogadott. A csapattagok és a szakmai stáb is nagyon segítőkész és kedves velem, szuperül érzem magam. Célom pedig eltökélten továbbra is az, hogy bent maradjak a szűkített keretben.” 
 
Legyen így, Janó! Szurkolunk! 

Marco Rossi június 1-jén hirdet szűkített Eb-keretet, majd válogatottunk június 4-én Ciprussal, június 8-án Írországgal játszik felkészülési mérkőzést, remélhetőleg a 2021-ben a honi labdarúgásban tíz évre visszamenőleg rekord gólszámot elérő Hahn Jánossal a soraiban.
 
Fotók: mlsz.hu

hahnvaltelk2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök