stad1.jpg

Nyitnak az új lelátók

2019. jan. 21.  -  NB I.
Februártól szurkolóink birtokba vehetik stadionunk modernkori szektorait.
Februártól szurkolóink birtokba vehetik stadionunk modernkori szektorait.
Nagy örömmel tudatjuk szurkolóinkka, hogy a 2018/19-es szezon tavaszi idényétől kinyílnak az elkészült új lelátók kapui. A fedett lelátók alatt a különböző árnyalatú, gondosan elhelyezett zöld székek nemcsak szépek, de kényelmesek is, a büfék és az illemhelyiségek tágasak és korszerű kialakításúak.
 
„Az elmúlt évben átadásra került a vendégszektor, most pedig a B és C lelátókat vehetik birtokba szurkolóink. A stadionrekonstrukció során alapelvvolt, hogy folyamatosan itthon tudjunk játszani, ezért ütemezetten zajlik a lelátók építése és átadása. A régi öltözőépületből átköltöztünk a B lelátó alatt kialakított öltözőkbe és egyéb kiszolgáló helyiségekbe arra az időre, míg az A épület kivitelezése zajlik, hisz idén annak is megkezdődött a bontása. Izgalmas időszak ez most számunkra, hisz eddig a beruházás nem érintette érzékenyen a Klub mindennapjait, a játékosok életét, de bízom benne, hogy hamar belerázódunk az új helyzetbe” - így klubunk ügyvezetője, Balog Judit.
 
stad2a.jpg
 
A mostani átadással már a stadion három oldala tekinthető késznek, de természetesen a munkálatok itt nem állnak meg. A 2019-es évben a hátramaradt egy, fő lelátórész kerül kialakításra, ami a tervek szerint három szintes lesz. Amíg azonban nem épül fel a nyugati hosszú oldal, a most átadott, szemközti B lelátó alatt kerül ideiglenes kialakításra a VIP- és sajtószekció, valamint az öltözők is. Az ebből kifolyó esetleges lezárások miatt szurkolóink türelmét és megértését kérjük.
 
Bízunk benne, hogy drukkereink február 9-től nagy örömmel, majd megannyi paksi siker megünneplésével lakják be az új lelátórészeket.
 
Fontos, hogy a tavaszi idénybérletek már az új tribünök kiosztásával kerülnek értékesítésre, a pontos árusítási időpontokról hamarosan hivatalos honlapunkon adunk hírt. Továbbá a szektorok pontos és részletes megközelítéséről a PAKSI FC - Szomathelyi Haladás mérkőzést megelőzően jelentkezünk. 
 
stad3a.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök