pappftc1a.jpg

Papp elmondta, mi kellett a Fradi elleni fordításhoz

2023. ápr. 10.  -  NB I.
Harmadik gólunk szerzője találatáról is mesélt.

Banner Magy2

„Kemény meccs volt, de beleálltunk” - kezdte Papp Kristóf meccsértékelőjét. „Érezhető volt, a Fradi végre újra győzelmet szeretne ünnepelni, sajnos jobban is kezdték a találkozót. A három első játékosukkal meggyűlt a bajunk, viszont a vezető találatuk ránk volt jobb hatással. Lökést adott, hogy hátrányba kerültünk, majd szerkezetet váltottunk, aminek köszönhetően stabilabb lett a középpályánk. Ez a két dolog jelenthette azt a pluszt, amivel végül itthon tarthattuk a három pontot a bajnoki címvédő ellen.”

Papp a hetvenedik percben talált a vendégkapuba, harcos középpályásunk egy jó húsz méterről eleresztett lövés után szerezte meg csapatunk harmadik gólját a mérkőzésen. A labda a felső kapufáról vágódott a gólvonal mögé, melyre már nem tudott válaszolni a listavezető. „Bőle beadása után a kapunk előteréből Esiti tisztázott röviden, amivel engem talált meg. Láttam és éreztem, hogy üresen vagyok, így igazítottam egyet a labdán és ellőttem. Szerencsére is szükségünk volt, mert Baráthon irányt változtatott a labda, ami így teljesen becsapta Dibuszt. Közben egyébként pont olyan szögben álltam, hogy előre láttam, ebből gól lesz” - mesélte a saját szemszögéből a történteket Kristóf, aki a lefújást követően rögtön a feleségéhez sietett a kórházba, hiszen a mérkőzés előtt, pénteken kislányuk született.

Az FTC legyőzésével zsinórban hatszor szereztünk három pontot, és így jelenleg az OTP Bank Liga harmadik legjobb csapata vagyunk. „Ha már felküzdöttük magunkat eddig, nyilván szeretnénk a végén is a dobogón állni, ugyanakkor továbbra is csak a következő feladatra összpontosítunk. Meccsről meccsre megyünk előre, és még sok forduló van vissza, a mezőny pedig rettentő sűrű. Két-három csapattal versengünk a dobogós helyekért, nagy dolog lenne záráskor érmet szerezni” - zárta gondolatait az eddig nyolc szezon alatt száznyolcvankilenc NBI-es meccsig jutó játékosunk, melyek mindegyikét paksi zöld-fehérben abszolválta.

Jó egészséget és minden jót kívánunk a családnak, Krisa!  

Pappftc2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 29 65
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 29 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 29 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 29 25
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök